eur:
394.4
usd:
355.77
bux:
72297.19
2024. szeptember 6. péntek Zakariás

Karambol a hullámvasúton

Összeütközött egy hullámvasút két szerelvénye Svédország legnagyobb vidámparkjában, a balesetben mintegy húszan megsérültek.

Az egyik szerelvényből éppen szálltak ki az utasok, amikor a másik hátulról beleszaladt - számolt be a göteborgi park üzemeltetője a részletekről.

A rendőrségi tájékoztatás szerint 15-20 embert kórházba vittek, de egyiküket sem súlyos sérüléssel. A baleset ügyében vizsgálat indult.

Az 1987-ben épült, acélszerkezetű hullámvasút az egyik legnagyobb Svédországban, és nyolcvan kilométeres óránként sebességet képes elérni.

Címlapról ajánljuk
Prőhle Gergely: egy társadalom nem élhet félelemben, ezt fel kell fognia a német kormánynak

Prőhle Gergely: egy társadalom nem élhet félelemben, ezt fel kell fognia a német kormánynak

Egy akár csak 20, de keleten több mint 30 százalékos támogatottságú pártot levegőnek nézni nem lehet, ez a demokrácia szempontjából súlyos károkat okot – mondta a német pártoknak az AfD-hez való viszonyulásáról Prőhle Gergely, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézet programigazgatója az InfoRádió Aréna című műsorában. A korábbi berlini nagykövet beszélt a két egykori keletnémet tartomány választási eredményeinek hátteréről, s a migrációs kérdés kezelésének nehézségeiről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×