eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária

Elfogták a moszkvai rémet

Rendőrkézre került vasárnap a "moszkvai rém", akit azzal gyanúsítanak, hogy több tucatnyi gyilkosságot követett el az orosz főváros egyik parkerdőjében.

Az orosz rendőrség tájékoztatása szerint a gyanúsított kihallgatása jelenleg is folyik. Rendőrségi források szerint megalapozott a gyanú, hogy a most elfogott férfi számos gyilkosságot követett el 2000-töl egészen napjainkig.

A Bitca folyó melletti hatalmas parkban szinte mindennaposak a súlyos bűncselekmények. Ezt megakadályozandó, június elején Jurij Luzskov moszkvai főpolgármester bejelentette: térfigyelő kamerákat állítanak fel a parkerdő egész területén.

Legutóbb kedden történt itt gyilkosság, akkor egy férfi volt az áldozat, de 2003 nyarán egy hónap alatt 13 női holttestet találtak a környéken.

A moszkvai rendőrség - amely csaknem hat éve hiába próbált a rém nyomára bukkanni - vasárnap azt közölte, hogy a legkorszerűbb eszközöket, még repülőgépeket is bevetettek a sorozatgyilkos felkutatása és elfogása érdekében.

A "moszkvai rém" áldozatai között egyaránt voltak magányos nők és férfiak, akikkel brutális módon végzett.

Címlapról ajánljuk
“Becsapott indiaiak” harcolnak az oroszok oldalán Ukrajna ellen

“Becsapott indiaiak” harcolnak az oroszok oldalán Ukrajna ellen

Kezdik feladni a reményt, hogy hazamehetnek azok az indiai állampolgárok, akik az ukrajnai frontokon harcolnak, az orosz hadseregben. Korai leszerelésükről még a nyáron állapodott meg Vlagyimir Putyin orosz elnök és a hozzá látogató Narendra Modi indiai miniszterelnök, de az átvert emberek egyelőre elkeseredettek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×