eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária

Elveszett egy életveszélyes sokkoló

Egy brit rendőr egyszerűen elveszítette sokkolóját, miután véletlenül a rendőrautó tetején felejtette a fegyvert, majd elindult. A tisztnek csak akkor tűnt fel, hogy nincs meg az 50 ezer voltos elektromos sokkal bénító fegyver, amikor célállomására ért. A brit rendőrség attól tart, hogy esetleg egy gyerek játék pisztolynak nézheti a sokkolót.

A rendőr hiába ellenőrizte a kocsijával bejárt útvonalat, a sokkolót nem sikerült megtalálnia. A rendőrség most nagy erőkkel keresi a fegyvert, amelyet az Egyesült Államokban 70 ember halálával hoznak összefüggésbe.

Bár nyilvánvalóan bűnözők kezébe is kerülhet a sokkoló, a rendőrség inkább attól tart, hogy egy gyerek találhatta meg. A fegyver ugyanis úgy néz ki, mint egy játék pisztoly, tüzeléskor azonban két kis nyilat lő ki, amelyek 5 másodpercig 50 ezer volttal sokkolják a szervezetet.

A sokkoló rendkívüli fájdalmat, és szívbetegeknél, illetve kábítószer hatása alatt lévő embereknél szívmegállást is okozhat.

Címlapról ajánljuk
Svédország meglepően kemény lépésre szánta el magát

Svédország meglepően kemény lépésre szánta el magát

Svédország bekeményít a gyerekek és fiatalok mobilhasználatával szemben. A héten kiadott új ajánlások szerint kétéves korig nem is láthat képernyőt egy gyermek, de még az idősebbek számára is csak néhány órányi mobilozást kellene engedni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×