eur:
396.02
usd:
367.33
bux:
74020.7
2024. augusztus 1. csütörtök Boglárka
Nyitókép: eMAG

Elbocsátásokkal jár a fejlődés az eMagnál

A cég regionális piactérré alakul át, ezért központosítás történik.

Egy, a hazai kereskedelemben dolgozó forrás arról tájékoztatta a 24.hu-t, hogy az eMAG a nyár végén (augusztus 31-ei dátummal) leépítést tervez Magyarországon. Ezt követően október 31-ig egy kisebb hazai csapat felel majd a webshop Marketplace részéért (ahol más kereskedők értékesíthetnek termékeket).

A cég a portál kérdésére sem megerősíteni, sem cáfolni nem volt hajlandó az értesülést. Mint közölték: "az eMAG elsődleges növekedési fókuszát a Marketplace-ekben látja, a vállalat a kereskedelmi és a vonatkozó támogatási tevékenységeit központosítja. Ez a központosítás megerősíti, hogy az eMAG továbbra is versenyképes ajánlatokat kínálhasson ügyfeleinek, üzleti tevékenysége pedig hosszú távon fenntartható maradjon Magyarországon és az egész régióban a regionális hatékonyság és a folyamatos beruházások kihasználásával”

Az eMag arról is tájékoztatta a 24.hu-t, hogy a Marketplace-hez kapcsolódó tevékenységeket és a helyi kezdeményezéseket továbbra is budapesti irodából, helyben kezelik, a potenciális Marketplace partnerek felkutatására, illetve a magyar vállalkozók támogatására összpontosítva.

Az elbocsátásokról szóló értesülésre az eMag azzal reagált, hogy továbbra is jelentős méretű csapattal folytatják magyarországi tevékenységüket. Úgy fogalmaztak: mindent megtesznek annak érdekében, hogy a mostani változtatások az állományra a lehető legcsekélyebb hatást gyakorolja.

Vagyis az átalakulás minden bizonnyal elbocsátásokkal fog járni.
Címlapról ajánljuk

Szilágyi Áron: az egyéni búcsú még nagyon fáj, de a csapaté egy megnyert ezüst

Szeptemberre dönti el a háromszoros olimpiai bajnok kardvívó, hogy folytatja-e sportolói pályafutását. Az Infostart olimpiai tudósítójának a kardcsapatdöntő másnapján beszélt az edzőcsere következményeiről, a generációváltás sikeréről és arról is, hogyan áll a NOB-tagsági kampánya.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.01. csütörtök, 18:00
Kárpáti Róbert
sportpszichiáter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. augusztus 1. 11:30
×
×
×
×