eur:
387.33
usd:
356.49
bux:
0
2024. május 17. péntek Paszkál
50 EUR euro bank note standing on top of a pile of hungarian 20000 forint HUF Ft bank notes background. Currency devaluation illustration
Nyitókép: Getty Images/ Daniel Kadar

Alig változott a forint árfolyama

Az előző esti jegyzéséhez képest csütörtök reggelre alig változott a forint árfolyama az euróval és a svájci frankkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben, a dollár ellenében viszont 0,3 százalékkal erősödött.

Az eurót csütörtök reggel hét órakor 389,54 forinton jegyezték az előző kora esti 389,56 forint után. A dollár jegyzése 363,69 forintra csökkent 364,86 forintról, a svájci franké pedig 396,63-ra 396,73 forintról.

Csütörtök reggeli jegyzésén a forint 0,7 százalékkal áll erősebben a hét eleji kezdésnél az euróval, 0,9 százalékkal erősebben a dollárral és 1,1 százalékkal a svájci frank ellenében.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor: az erőszak a mindennapok részévé vált

Orbán Viktor: az erőszak a mindennapok részévé vált

A pártelnök-miniszterelnök terjedelmes interjút adott péntek reggel a Kossuth rádióban. Elmondta, az élet és halál között lévő Robert Ficóért "imádkozunk". Szerinte rosszkor esett ki a munkából Szlovákia miniszterelnöke, az EP-választás és az amerikai elnökválasztás dönthet ugyanis "háború vagy béke ügyében".

Politológus a Fico-merényletről: elkezdhetünk hozzászokni az ilyesmihez

A szlovákiai társadalom hosszú ideje nagyon feszült, és a politikusok a merénylet után is inkább hergelnek, mintsem nyugtatnak – mondta az InfoRádióban a szlovákiai Fórum Intézet elnöke. Öllös László politológus, filozófus szerint a kampány hátralévő része a Robert Fico elleni támadásról szól majd, és a meglőtt kormányfő pártjának támogatottsága növekedni fog.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×