eur:
394.82
usd:
367.48
bux:
71456
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Nyitókép: Jose Luis Pelaez Inc/Getty Images

A megszokottól eltérő időpontban érkezik az augusztusi nyugdíj

Már 11-én elutálják az augusztusi nyugdíjat. 12-e ugyanis szombatra esik.

Aki bankszámlára kérte a járandóságát, már augusztus 11-én hozzájuthat nyugdíjához, aki azonban a postásra vár, annak akár 27-ig is eltarthat, mire megkapja a pénzét.

Az augusztus 11-ei dátum egyébként tudható, hiszen az év elején ezt már jelezték. Erről egyébként január 2-án mi is beszámoltunk.

Mivel a posta minden hónapban 12 munkanapon át viszi ki a havi rendszerességű nyugdíjakat, ebben a hónapban a postai kifizetésre augusztus 11-e és augusztus 27-e között lehet számítani - írja a hrportal.hu.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Ukrajna egyre közelebb kerül a NATO-hoz, Nyugat-Európában bukkant fel egy orosz tengeralattjáró – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Ukrajna egyre közelebb kerül a NATO-hoz, Nyugat-Európában bukkant fel egy orosz tengeralattjáró – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Antony Blinken amerikai külügyminiszter és Andrij Jermak, az ukrán elnök kabinetfőnöke kedden Washingtonban találkozott, hogy megvitassák a NATO-tagországok azon szándékát, miszerint Ukrajnát közelebb hozzák a szövetséghez. A találkozóra éppen egy héttel a washingtoni NATO-csúcstalálkozó előtt került sor - számolt be a Reuters. Az ukrajnai háború kezdete óta legalább két esetben is tevékenykedtek orosz tengeralattjárók Írország partjainál – írta meg a Bloomberg hírszerzési források alapján. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×