eur:
400.39
usd:
362.87
bux:
73059.71
2024. október 3. csütörtök Helga
Beautiful blonde woman posing with her daugther, kissing her.
Nyitókép: 1001nights/Getty Images

Júniusban hamar utalják a családi pótlékot, mutatjuk, hogy mikor

Június elsején utalják a családi pótlékot, azaz csütörtökön, reálisan pénteken már a számlán lesz a pénz.

A családi pótlék utalásánál tudni érdemes, hogy az államkincstár utalása után a banki jóváírása általában egy napot kell várni. Ha postai kifizetést kértünk, akkor a családi pótlék összegére akár 3-5 napot is várhatunk.

Júniusban ez csütörtök, azaz elseje lesz. Mindez azért érdekes, mert júliusban csak 3-án indítja majd az állam majd az utalást.

A családi pótlékot 2023-ban háromféleképpen igényelhetjük: személyesen, online és postai úton. Ha online szeretnénk igényelni, akkor azt a Magyar Államkincstár aloldalán tehetjük meg a "Kérelem családi pótlék megállapítására" nyomtatvány címszó alatt - emlékeztet a Pénzcentrum.

A Officina pedig arról ír, hogy az utalás 5-éig mindenképpen meg kell érkezzen. Az már egy másik kérdés, hogy az alap családi pótlék értéke 2008 óta nem emelkedett, az egy gyermeket nevelő családok 12200 forintot kapnak.

Címlapról ajánljuk

Egészen új rakétákkal támadta Irán Izraelt, de a fegyverek látványos kudarcot vallottak

Az InfoRádónak nyilatkozó Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő elmondta, hogy a még tesztelés alatt álló rakéták 12-15 perc alatt képesek elérni Izraelt. Ennél nagyobb eredményt azonban egyelőre nem tudtak felmutatni az irániak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.03. csütörtök, 18:00
Kovács Ákos
Kossuth-díjas zeneszerző, előadóművész
Egy hét múlva jön az Energy Investment Forum, a Portfolio energetikai csúcskonferenciája!

Egy hét múlva jön az Energy Investment Forum, a Portfolio energetikai csúcskonferenciája!

Nagy nevek tömegével, és erős szakmai programmal készülünk az október 10-i Portfolio Energy Investment Forum 2024 című konferenciánkra, amely során összesen hat szekcióban, mintegy ötven előadóval és panelbeszélgetés résztvevővel járjuk körbe az energetikai szektor rengeteg fontos kérdését. Még nem késő regisztrálni a rendezvényünkre, amelynek programja itt érhető el, és amelyet folyamatosan frissítünk az aktuális információkkal. Jöjjön el Ön is, és találkozzon az energetikai szakma legfontosabb döntéshozóival!

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×