eur:
392.89
usd:
363.41
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Az Erste új bankfiókja Újbudán 2017. október 11-én.
Nyitókép: MTI Fotó: Máthé Zoltán

Revolut, Wise, Curve: Komoly díjat kér ezentúl egy magyar bank bizonyos pénzfelvételnél

A külföldi, vagy annak számító bankkártyáknál lépett az Erste.

Májustól változott az Erste ATM automaták igénybevételének feltétele. A leglényegesebb pontja, hogy külföldi kártyák esetén (Revolut, Wise, Curve is ide tartozik) új díjat vezetnek be.

Ezt akkor is meg kell fizetni, ha az adott előfizetéses csomaggal egyébként ingyenes lenne a készpénzfelvétel.

Tranzakciónként 1200 forintba kerül majd a pénzfelvétel.

A napi.hu mindezt a Bankmonitor alapján írja. Mindenesetre öröm az ürömben, hogy a felszámítandó költségekről előre szólnak majd az ATM-ek, tehát van lehetőség megszakítani a folyamatot.

További változás, hogy a Revolut és Wise ügyfelek esetében az Erste 150 000 Ft-ban korlátozta a külföldi kibocsátású kártyákkal egy napon belül felvehető készpénz összegét, ráadásul a limit nem egy ATM-re, hanem az Erste összes készülékére vonatkozik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×