eur:
394.67
usd:
364.46
bux:
71150.53
2024. július 8. hétfő Ellák
A kinyomtatott leveleket egy ládába csomagolják a Magyar Posta EPDB Nyomtatási Központjában, Budapesten 2015. február 26-án. Lezárult a Magyar Posta új hibrid kézbesítési és konverziós nevet viselő rendszerének fejlesztése, amellyel hiteles dokumentumok továbbítása válik lehetővé elektronikus úton a postán keresztül.
Nyitókép: MTI/Honéczy Barnabás

Mégsem lesz csoportos elbocsátás a postánál

Az állami vállalat tavaly októberben jelentette be, hogy szünetelteti 366 postahivatal működését, az irányítási és a szolgáltatási területekről pedig elküld 300 munkavállalót.

A gazdasági minisztérium államtitkára viszont most azt közölte, hogy a Magyar Posta Zrt. tavaly november 8-án kinevezett menedzsmentje a csoportos létszámcsökkentés szükségességét felülvizsgálta, és azt a korábban bejelentett szándékkal ellentétben a tervezett formájában nem kívánja végrehajtani. Erről az Üzemi Tanácsot már tájékoztatták - írja a 24.hu.

A Gazdaságfejlesztési Minisztériumból Oláh Lajos (DK) kérdésére érkezett válaszból nem derült ki, hogy eddig már hány embert küldtek el, de az igen, hogy a cég vezetői ismét felülvizsgálják az irányítási-szolgáltatási szervezetek tekintetében a hatékonyságjavítási lehetőségeket, és később döntenek a szükséges intézkedésekről.

Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter novemberben az InfoRádió Aréna című műsorában jelentette be, hogy Balczó Barnabást jelölte ki a Magyar Posta Zrt. új elnök-vezérigazgatójának. Azt várja tőle, hogy tegye fenntarthatóvá, teljesen újítsa meg a társaság belső működését.

Címlapról ajánljuk

Megvannak az új Patrióták Európáért-frakció céljai a következő öt évre

Megalakult a Patrióták Európáért európai parlamenti frakciója, mely 12 európai tagállam 84 képviselőjét foglalja magába; célja, hogy változást hozzon az uniós politikában - mondta Gál Kinga, a Fidesz európai parlamenti (EP-) képviselőcsoportjának elnöke Brüsszelben, a pártcsoport EP-frakciójának alakuló ülését követően.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.09. kedd, 18:00
Kalas Vivien
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Eötvös József Kutatóközpont Európa Stratégia Kutatóintézet főreferense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×