eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel
Bécs, 2014. szeptember 17.Reed Hastings, az amerikai Netflix online tévészolgáltató vállalat társalapító-vezérigazgatója interjút ad Bécsben 2014. szeptember 17-én, az online videotékaként üzemelő szolgáltatás ausztriai elindításának alkalmából. A helyi és a globális televíziós tartalmak, valamint filmek így hozzáférhetővé válnak a tévéken, a táblagépeken, az okostelefonokon, a játékkonzolokon és a számítógépeken. (MTI/EPA/Herbert Neubauer)
Nyitókép: Herbert Neubauer

Ez érdekelni fogja, ha Netflix előfizetése van

Lemondott vezérigazgatói posztjáról a Netflix tárasalapítója, Reed Hastings. A jövőben ügyvezető elnöki pozíciót betöltve tevékenykedik majd a vállalatnál.

A hírt a Blikk vette észre. Mindenesetre a váltás nem volt váratlan, a helyét Ted Sarandos és Greg Peters igazgatók veszik át, akikkel az elmúlt két és fél évben már tudatosan készültek a váltásra, ezért egyre több feladatot bízott rájuk a Netflix irányításával kapcsolatban.

Greg és én egy erős működési modellt építettünk ki, amely közös értékeinken és a növekedéshez való hasonló hozzáállásunkon alapszik. Nagyon izgatott vagyok, hogy Greggel, mint társ-vezérigazgatóval egy új fejezetet kezdhetünk” – nyilatkozott Ted Sarandos.

Reed Hastings részt vett a Netflix 1997-es alapításában, ami később megváltoztatta rengeteg háztartás film- és sorozatnézési szokásait. Először a DVD-küldő üzletágával robbant be, majd később a streamingszolgáltatással.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 27. 19:23
×
×
×
×