eur:
397.22
usd:
356.59
bux:
0
2024. október 1. kedd Malvin
Michael OLeary, a Ryanair vezérigazgatója sajtótájékoztatót tart a légitársaság Belgiumból induló nyári járatairól Brüsszelben 2021. július 1-jén.
Nyitókép: MTI/EPA/Stephanie Lecocq

Figyelemre méltó hírt szellőztetett meg a Ryanair-vezér a Wizz Airrel kapcsolatban

Michael O’Leary szerint a Lufthansa megveszi a magyarországi székhelyű diszkont légitársaságot.

Vállalata és a repülés helyzetéről beszélt Michael O’Leary, a Ryanair ír vezérigazgatója, és arra is kitért, hogy szerinte pár légitársaságot felvásárolnak – írja Euronews beszámolója alapján az Index.

A cégvezető nem látja a recesszió jeleit, a jegyárakban további emelkedésre és erős nyári szezonra számít.

Több leendő felvásárlásról is beszélt. Szerinte az Alitalia a következő három-négy hónapban a Lufthansához kerülhet, a TAP-et a BA–IAG veheti meg, az easyJetet pedig vagy a BA, vagy az Air France, vagy a kettő közösen. Hozzáfűzte, hogy a Lufthansa megveszi a Wizz Airt.

Címlapról ajánljuk

Kerékpáros-vb-t rendezne Magyarország – így reagált a nemzetközi szövetség

A Magyar Kerékpáros Szövetség elnöke a múlt heti, zürichi éves kongresszuson jelezte a nemzetközi szövetségnek, hogy hazánk országúti világbajnokságot rendezne, sőt más szakágak világversenyeinek idehozatala is szóba jöhet. Az egyre sikeresebb Tour de Hongrie révén az infrastruktúra adott, Schneller Domonkos az InfoRádióban elmondta, hogy milyen egyéb feltételeknek kellene még teljesülniük ahhoz, hogy az álom valósággá váljon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.01. kedd, 18:00
Csató Gábor
az Országos Mentőszolgálat főigazgatója
Támadásba lendült Izrael - Hogyan reagálnak a tőzsdék?

Támadásba lendült Izrael - Hogyan reagálnak a tőzsdék?

Tegnap este Izrael elkezdte támadni Libanon határmenti területeit, a piacokon egyelőre azonban mérsékelt reakciókat hozott az esemény. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, a befektetők a menekülőeszköznek számító arany felé kezdtek el fordulni. Ami a tőzsdei mozgásokat illeti, Ázsiában ma reggel felemás hangulatban telik a kereskedés, míg Európában a tegnapi esés követően kisebb felpattanás, Amerikában pedig kisebb esés jöhet.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 30. 21:48
2024. szeptember 30. 19:01
×
×
×
×