eur:
392.88
usd:
363.4
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Grocery basket with products
Nyitókép: Nodar Chernishev/Getty Images

Így alakul a boltok nyitva tartása a négynapos hétvégén

Mindegyik lánc egyenként határozza meg üzleteinek nyitva tartását, de van egy fő szabály.

Mind a Tesco, mind az Auchan, továbbá a Lidl és az Aldi, illetve a többi élelmiszer-kereskedelmi üzlet honlapján található információk szerint a boltok a megszokott nyitvatartás mellett működnek a hosszú hétvégén, sőt október 31-én, halloween estéjén is nyitva lesznek. Csak kedden, mindenszentek alatt tartanak zárva – írja a vg.hu.

Mindegyik lánc egyenként határozza meg üzleteinek nyitvatartását. A bevásárlóközpontok és a plázák jellemzően este nyolc és kilenc között zárnak be, nagyon sok élelmiszerüzlet azonban tízig is nyitva van hétköznap. Kivétel ez alól a vidéki, kisebb városokban működő boltok, ezeken a helyeken előbb csukhatnak be.

Kereskedelmi szempontból egyébként most kifejezetten jól jön a hosszú hétvége, ugyanis a boltok kapnak három olyan napot, amikor a vásárlók zöme nem dolgozik, így van idejük nézelődni, vásárolni. A mostani hétvége kicsit lendíthet az utóbbi időben gyengécske forgalmon a portál szerint.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 4. 14:57
×
×
×
×