eur:
392.73
usd:
363.53
bux:
72273.12
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Nyitókép: Pexels.com

Figyelem, újabb szalmonellás édességek kerülhettek a polcokra

A Nébih arra kéri a vásárlókat, hogy az érintett termékeket ne fogyasszák el.

Szalmonella szennyezettség gyanúja miatt a gyártó visszahívta a forgalomból az Elite márkájú csokoládékat, édességeket, süteményeket, ostyákat, rágógumikat, puffasztott rizseket – közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) kedden.

Az intézkedés valamennyi minőség-megőrzési idejű tételt érinti.

Termékfotók:

A Nébih arra kéri a vásárlókat, hogy az érintett termékeket ne fogyasszák el. Javasolják továbbá, hogy a terméket vásárlók a vételár visszatérítésének lehetőségéről a vásárlás helyén érdeklődjenek.

Címlapról ajánljuk
Feledy Botond: akár a harmadik legnagyobb frakció is lehet a Patrióták Európáért

Feledy Botond: akár a harmadik legnagyobb frakció is lehet a Patrióták Európáért

Több párt érdeke, hogy az Európai Parlament kitolja a frakciók bejelentésének időpontját. Eredetileg július 4. éjfélkor jár le az informális határidő, az EP alakuló ülésére pedig július közepén kerülhet sor – mondta Feledy Botond. Arra is felhívta a figyelmet, hogy egy frakció megléte és a létszáma meghatározza azt, hogy pénzügyi forrásokban, pozíciókban, felszólalásokban milyen erőt képviselhet majd az Európai Parlamentben.

Megrázó videó került elő az Árpád hídi tragédiáról

A felvételen jól látható, hogy a lopott taxival a forgalommal szemben közlekedő sofőr nagyon gyorsan hajt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Joseph Stiglitz: Trump veszélyes hazugságáradata

Joseph Stiglitz: Trump veszélyes hazugságáradata

Valami kimaradt a Joe Biden amerikai elnök és kihívója, Donald Trump televíziós vitáját követő kommentáradatból. Bár fontos, hogy a választók hogyan ítélik meg a jelöltek személyiségét és személyes erősségeit, mindenkinek emlékeznie kellene arra a híres mondásra, miszerint „a gazdaság a lényeg, te hülye!”. A Trump által a vita során hangoztatott egyértelmű hazugságok áradatában a legveszélyesebbek azok voltak, amelyek az ő és Biden gazdaságpolitikai teljesítményére vonatkoztak.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 4. 14:57
×
×
×
×