eur:
394.67
usd:
365.05
bux:
71480.56
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Nyitókép: Pixabay.com

Ehhez a nőhöz képest „kispályásnak” tűnik a leggazdagabbnak tartott magyar férfi

Új első helyezettet hozott ki a Forbes az orosz dollármilliárdos nők versenyében.

Az elmúlt évtizedben az 56 éves Jelena Baturina vezette a leggazdagabb orosz nők listáját a Forbes becslése szerint, ám a legújabb összesítésben elvesztette ezt a helyezést – számolt be a Napi.hu a Moscow Times-ra hivatkozva, amely az amerikai lap adatait idézi.

Az új első helyezett a Wildberries online ruhaáruház alapító-vezetője.

A Forbes szerint a 44 éves Tatjána Bakalcsuk vagyona 1,4 milliárd dollár (400 milliárd forint), míg a korábbi listavezető Baturina „csak” 1,2 milliárd dollárral (340 milliárd forint) rendelkezik. A gazdasági portál megjegyzi, hogy ezzel az áruház-tulajdonos hölgy gazdagabb, mint Csányi Sándor OTP-vezér, aki 360 milliárd forintra becsült vagyonnal vezeti A 100 leggazdagabb kiadvány 2019-es milliárdoslistáját.

Az egykori moszkvai polgármester özvegye 400 millió dollárt keresett az elmúlt évben annak köszönhetően, hogy a Wildberries 88 százalékkal, átszámolva 3,56 milliárd dollárra növelte árbevételét.

Címlapról ajánljuk
Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

A miniszterelnök kijevi látogatása cáfolja azt a narratívát, amely szerint a magyar kormány ukránellenes lenne – erről beszélt az InfoRádióban a Magyar Külügyi Intézet vezető kutatója, a Neumann János Egyetem Eurázsia Központ kutatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×