eur:
395.03
usd:
367.99
bux:
71456
2024. július 2. kedd Ottó
A Magyar Államkincstár szegedi épülete, a felújított Zsótér-ház homlokzata 2014. október 17-én. A műemlék épület rekonstrukciója során kicserélték a fa nyílászárókat, és mind a négy utcafronton felújították a homlokzatot.
Nyitókép: Kelemen Zoltán Gergely

Éjjel-nappali számlakezelésre vált az államkincstár

Újabb megbízást nyert a 4iG Nyrt., 3,4 milliárdért a Magyar Államkincstártól. Így a kincstár is átáll majd az az éjjel-nappali számlakezelésre.

A 4iG Nyrt. ajánlatát hirdették ki nyertesként a Magyar Államkincstár "Számlavezető Rendszer fejlesztés, implementáció, paraméterezés szolgáltatások beszerzése" tárgyú központosított közbeszerzési eljárásán - írta az MTI a cég a Budapesti Értéktőzsde honlapján közreadott tőkepiaci tájékoztatója alapján.

A megbízás értéke csaknem 3,47 milliárd forint.

A szerződéskötési moratórium 2020. február 11-én jár le.

A projekt keretében a Magyar Államkincstár lecseréli az 1997 óta használt számlavezető rendszerét, és multidevizás, korszerű technológiai alapon működő banki rendszert vezet be. A 4iG Nyrt. feladata az ügyfél és ügyintéző közötti kapcsolatot támogató alkalmazás, továbbá a számlavezető rendszer, valamint a belső szakrendszeri, és a külső pénzforgalmi kapcsolatokat támogató alkalmazás kifejlesztése. Az új rendszer

lehetővé teszi majd az éjjel-nappali számla- és egyenlegkezelést

- hívta fel a figyelmet közleményében a társaság.

A Magyar Államkincstár arra számít, hogy a fejlesztéssel hatékonyan reagálhat a pénzforgalmi szolgáltatásokkal szemben támasztott követelményekre, és az ügyfelek igényeire.

Címlapról ajánljuk
Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

A cseh miniszterelnök szerint a cseh-szlovák kormányközi tárgyalások felújítása továbbra sincs napirenden. A legfelsőbb cseh vezetők a prágai várban vitatták meg az országot érintő legfontosabb külpolitikai kérdéseket, és úgy nyilatkoztak, hogy Csehország folytatja Ukrajna támogatását minden területen, beleértve a fegyverszállításokat is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
Orbán Viktor Ukrajnában járt, eközben az orosz külügyminiszterrel tárgyalt Szijjártó Péter

Orbán Viktor Ukrajnában járt, eközben az orosz külügyminiszterrel tárgyalt Szijjártó Péter

Az európai állam- és kormányfők közül egyre kevesebben vannak, akik még nem látogattak el az orosz invázió sújtotta Ukrajnába - most már nem gazdagítja ezt a tábort Orbán Viktor sem, a magyar miniszterelnök ugyanis ma Kijevbe utazott. Ám eközben Szijjártó Péter külügyminiszter, aki gyakran jár Oroszországba, telefonbeszélgetést folytatott Szergej Lavrov orosz külügyminiszterrel - tudósított a Telex.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 2. 17:19
×
×
×
×