eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
Az MKB Bank márvány cégtáblája a központi székháza kovácsoltvas bejárati kapuja mellett a főváros V. kerületében, a Váci utca 38-ban. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba  *************************** Kedves Felhasználó!
Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba

Fontos segítség az ügyfeleknek az MKB Banktól

Jelzáloghitel Centrumot nyitott az MKB Bank. A pénzintézet elsődleges célja az, hogy a főváros központjában, modern környezetben professzionális lehetőséget biztosítson a jelzáloghitel-ügyintézéséhez.

"Jellemzően ez a piac, amely közvetítőkön keresztül a bankokhoz jelzáloghiteleket közvetít, úgy működik, hogy az ügyfelek - közvetítőkön keresztül - három ajánlatot kapnak, ezeket be is mutatják nekik a törvényeknek megfelelően. Az ügyfél kiválasztja a neki tetsző ajánlatot, a közvetítő bemutatja őt a banknak, aztán együtt rakják össze a jelzáloghitelt" - fogalmazott az MKB Bank által most létrehozott Jelzáloghitel Centrum jelentőségéről Sóty Balázs, az MKB külső értékesítési csatorna igazgatóság vezetője az InfoRádiónak.

Hogy mitől egyszerűbb az új eljárás, mint amihez a hagyományos fiókokban hozzá lehetett férni, arról Sóty Balázs elmondta, az ottani közvetítők - szemben az amerikai vagy az angol gyakorlattal - értékesítik a hitelt, tanácsot adnak és még a "csomagolását" is ellátják az üzletnek, nagyon gyors "kontakt" teremtődik meg.

"Transzparencia, szakmaiság, gyorsaság, dedikáltság kizárólag azoknak ügyfeleknek, akiket a partner hozzánk közvetít" - foglalta össze a legfontosabbakat Sóty Balázs.

Az MKB komoly szereplője mind a jelzálogpiacnak, mind pedig a közvetítőkön keresztüli piacnak, és a bank várakozása szerint ezzel lépéssel még erősebb szereplővé válhatnak a piacon.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×