eur:
394.57
usd:
365.79
bux:
71738.76
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Az MKB Bank márvány cégtáblája a központi székháza kovácsoltvas bejárati kapuja mellett a főváros V. kerületében, a Váci utca 38-ban. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba  *************************** Kedves Felhasználó!
Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba

Nyílt részvénytársasággá alakulhat az MKB

Az MKB Bank bejelentette, hogy január 17-én közgyűlést tart, amelyen dönthetnek arról, hogy nyilvánosan működő részvénytársasággá alakuljon a pénzintézet.

Az MKB Bank arról tájékoztatott, hogy 2019. január 17-én rendkívüli közgyűlést tart, amelyen döntés születhet a pénzintézet működési formájának megváltoztatásáról, nyilvánosan működő részvénytársasággá alakulásról (feltételes hatállyal).

Ezen kívül határozhatnak az elsőbbségi részvények törzsrészvénnyé alakításáról (feltételes hatállyal), alapszabály-módosításról, a felügyelőbizottság ügyrendjének módosításáról döntenek.

Balog Ádám, a bank vezérigazgatója az InfoRádió Aréna című műsorában a múlt héten azt mondta, hogy 2019 végéig be kell vezetni a tőzsdére az MKB Bank részvényeit, de az értékesítendő tulajdonrészről még nem született döntés.

Címlapról ajánljuk
Nigel Farage érdekes gondolatokat osztott meg Marine Le Penről
Tudósítónktól

Nigel Farage érdekes gondolatokat osztott meg Marine Le Penről

Nigel Farage szerint katasztrófához vezetne, ha Franciaországban Marine Le Pen radikális pártja kerülne kormányra. Az egykori brexitvezér, a brit Reform párt első embere szerint a francia választások első fordulójában győztes pártnak nincs kiforrott gazdasági programja.

Orbán Viktor: az ukrán elnök nem örült túlságosan

Orbán Viktor miniszterelnök a Die Weltwoche című konzervatív svájci lapnak adott interjúban kijelentette, hogy kijevi látogatásán nem meggyőzni akarta Volodimir Zelenszkij ukrán elnököt, hanem tájékozódni arról, "hol vannak a határai" a kijevi álláspontnak a békefolyamatra vonatkozóan.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×