eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 6. szombat Csaba
Az MKB Bank márvány cégtáblája a központi székháza kovácsoltvas bejárati kapuja mellett a főváros V. kerületében, a Váci utca 38-ban. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba  *************************** Kedves Felhasználó!
Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba

Jelzáloghitel Centrumot nyitott partnerei részére az MKB Bank

A Dévai utcai centrum létrehozásával a bank elsődleges célja az, hogy a főváros központi helyén, modern környezetben, egymással párhuzamosan, több csatornán is biztosítsa a jelzáloghitelek ügyintézésének professzionális lehetőségeit.

Újabb jelentős fejlesztéssel kezdte az évet az MKB Bank. Országos fiókhálózatának folyamatos modernizálásával párhuzamosan a pénzintézet az év első napjaiban nyitotta meg hitelközvetítő partnerei részére létrehozott Jelzáloghitel Centrumát.

Budapesten, a Dévai utca 23. szám alatt található centrum a partnerek előzetesen felmért igényeinek megfelelően került kialakításra. Létrehozásával a bank elsődleges célja az, hogy a főváros központi helyén, modern környezetben, egymással párhuzamosan, több csatornán is biztosítsa a jelzáloghitelek ügyintézésének professzionális lehetőségeit.

A Jelzáloghitel Centrumban a partnermenedzsment és a hitelközvetítői együttműködések területén kimagasló tapasztalatokkal rendelkező hiteltanácsadók állnak rendelkezésre.

A centrum a partnerek és az ügyfelek részére is gyors és teljes körű tájékoztatást biztosít, felgyorsítja a lakáshitelek folyósítását és az ügyletek mielőbbi megvalósulását, ezzel is növelve az ügyfélélményt és -elégedettséget.

A Jelzáloghitel Centrum szakmai tapasztalatai tudásközpontként épülnek be a bank jövőbeni hitelezési fejlesztéseibe, a működési tapasztalatok támpontként szolgálnak az MKB Bank által a jövőben létrehozandó további centrumok kialakításához.

Címlapról ajánljuk
Patika a kézipoggyászban – gyógyszerek, amelyek nélkül ne induljon el nyaralni

Patika a kézipoggyászban – gyógyszerek, amelyek nélkül ne induljon el nyaralni

A gyógyszereket mindig gyerekektől elzárt helyre tegyük, és ezt tartsuk észben a nyaralás vagy az utazás alatt is, hiszen nagyon súlyos mérgezéseket is okozhatnak – figyelmeztetett az InfoRádióban az országos tisztifőgyógyszerész. El Koulali Zakariás arról is beszélt, hogy bizonyos készítmények hűtést igényelnek, illetve magas hőmérséklet hatására hamar tönkremehetnek, hatástalanná válhatnak.

Robert Fico méltatta Orbán Viktor moszkvai útját

A szlovák kormányfő azt mondta, ha egészséges lenne csatlakozott volna.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×