eur:
394.31
usd:
364.19
bux:
0
2024. augusztus 1. csütörtök Boglárka

Bezárták a törökbálinti Cora több részlegét

Szabálytalanságok miatt bezárták a törökbálinti Cora áruház három részlegét. A Pest Megyei Állategészségügyi és Élelmiszer-ellenőrző Hivatal közölte: a kereskedelmi egység többmillió forintos bírságra is számíthat.

A hatóság közleménye szerint a november 29-én megtartott ellenőrzés során kiderült, hogy a hús- és sajtdaraboló részlegen, valamint a pékségben 78 pontban sértették meg a higiénés előírásokat.

További hiányosság volt még, hogy nem különítették el megfelelően az alapanyagokat és a félkész termékeket, nem fertőtlenítették a késeket, több helyen penészesek voltak a falak, a pékségben pedig rágcsálókat láttak az ellenőrök.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.01. csütörtök, 18:00
Kárpáti Róbert
sportpszichiáter
Csődbe ment Ukrajna, Kijev béketárgyalásokat akar - Híreink az ukrán frontról csütörtökön

Csődbe ment Ukrajna, Kijev béketárgyalásokat akar - Híreink az ukrán frontról csütörtökön

Megérkeztek az első F-16-os vadászbombázók Ukrajnába. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök törvényt írt alá, amely felhatalmazza Ukrajnát arra, hogy felfüggessze az államadósság finanszírozását, ezután Ukrajna technikai csődbe ment. Bejelentette azt is, hogy Ukrajna a novemberi békekonferenciára meg akarja hívni Oroszországot is. Toreck és Prokovszk felé is nyomulnak előre az orosz katonák. Hamarosan újabb Leopard 2-es harckocsik érkeznek Ukrajnába. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború csütörtöki eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×