eur:
393.27
usd:
354
bux:
72415.44
2024. szeptember 6. péntek Zakariás

Rendszeres közvetlen repülőjáratok Japánba

A Magyar Turizmus Zrt. és a Budapest Airport képviselői ünnepélyes keretek között fogadták az első, Japánból érkező járat több mint 350 utasát.

Landoláskor a Japánból érkező repülőgépet a Budapest Airport tűzoltói víz-diadalívvel köszöntötték, a tranzitba érkező utasokat pedig cigányzenével és ajándékcsomagokkal várták.

A Japan Airlines péntektől heti öt charter járatot indít Tokio, Nagoya, Oszaka és Budapest között. Ez az első alkalom, hogy egy légitársaság sorozatban több utasszállító Jumbóval érkezik Ferihegyre.

Az eseményen részt vett a japán nagykövet is.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Vihar előtti csend a tőzsdéken

Vihar előtti csend a tőzsdéken

A hét korábbi részében látott eladási hullám után mostanra inkább megnyugvás látszik a tőzsdéken. Az amerikai indexek tegnap vegyesen teljesítettek, míg Ázsiában szintén felemások voltak a mozgások, egyedül a japán piac került nagyobb mínuszba a kamatemelési várakozásokra ráerősítő júliusi bérstatisztikákat követően. Ami az európai tőzsdéket illeti, a globális hangulattal összhangban itt is oldalaznak a vezető indexek. Nincs ma hiány makroadatokból, itthonról és az EU-ból kiskereskedelmi statisztikák jöttek, míg az Egyesült Államokban többek között az ADP-munkanélküliség számait közölték. Az igazán fontos NFP munkaerőpiaci statisztika holnap érkezik az USA-ból.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×