eur:
397.04
usd:
359.59
bux:
72075.48
2024. szeptember 9. hétfő Ádám

Osztalékot fizet a MOL

Harmincötmilliárd forint osztalék kifizetéséről határozott a MOL Rt. közgyűlése az igazgatóság javaslata alapján. Ez részvényenként körülbelül 325 forintot jelent, ami a saját részvény darabszámától függően kismértékben változhat.

A MOL Rt. adózás előtti és adózott eredménye tavaly megközelítette a 400 milliárd forintot.

A társaság 2005-ben 1.471,6 milliárd forint nettó árbevételt ért el, szemben az egy évvel korábbi 1.171,8 milliárd forinttal.

Az üzleti eredmény tavaly csaknem 160, míg 2004-ben 93 és fél milliárd forint volt.

Címlapról ajánljuk
Németh Judit: a fémtető akadályozta a tűz oltását a miskolctapolcai barlangfürdőben

Németh Judit: a fémtető akadályozta a tűz oltását a miskolctapolcai barlangfürdőben

Elektromos zárlat okozhatta a tüzet a Miskolctapolca Barlangfürdőben – közölte Miskolc polgármesteri hivatala a hatóságok jelentése alapján. Németh Judit, a Miskolci Fürdők Kft. ügyvezetője az InfoRádióban beszámolt arról, mi volt a gond a tűz oltásánál, illetve hogy mit tudnak most tenni a további károk megelőzéséért. Néhány fontos rész épen maradt a fürdőben.

Hatalmas a deficit az augusztusi költségvetésben, és egyelőre nem tudni az okait

Augusztusban valamivel több mint 414 milliárd forintos deficittel zárt a költségvetés, ez a valaha volt legnagyobb nyolcadik havi hiány. A Pénzügyminisztérium közleményében azt írta, a kormány figyelemmel kíséri a költségvetési mutatók alakulását és ha szükséges, további intézkedésekkel tartja a kitűzött hiánycélt, ami most 4,5 százalék.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.10. kedd, 18:00
Sayfo Omar
a Migrációkutató Intézet kutatásvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×