eur:
395.25
usd:
365.6
bux:
73475.88
2024. július 30. kedd Judit, Xénia

Kemény fellépést ígér Csizmár

Elfogadták az Országos Érdekegyeztető Tanácsról (OÉT) szóló törvényjavaslatot a szervezet plenáris ülésén a munkaadók, a munkavállalók és a kormány képviselői.

A javaslat rendelkezik az OÉT tagsági feltételeiről, a tanács céljáról és működéséről. A törvény hiányát korábban az Alkotmánybíróság kifogásolta.

Csizmár Gábor foglalkoztatáspolitikai és munkaügyi miniszter a tanácskozáson azt mondta: elképzelhetőnek tartja, hogy a parlament még ebben a ciklusban elfogadja a tervezetet.

Az Országos Érdekegyeztető Tanács ülésén a résztvevők egyhangúlag elítélték azokat a cégeket, amelyeknél csorbulnak a dolgozók jogai.

Csizmár Gábor munkaügyi miniszter szankciót helyezett kilátásba minden olyan esetben, amikor bebizonyosodik a munkavállalói jogok korlátozásának gyanúja.

Címlapról ajánljuk
Magyarország–Spanyolország 7-9

Férfi vízilabda élőben
Magyarország–Spanyolország 7-9

A magyar férfi vízilabda-válogatott Spanyolország ellen játssza második csoportmérkőzését a párizsi olimpián. A mi hatosunkban két mérkőzést már lejátszottak kedden, az ausztrálok bombameglepetésre 8-3-ra verték a formán kívüli szerbeket, a franciák 14-13-ra a vasárnap a szerbeket megszorongató japánokat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.31. szerda, 18:00
Feldman Zsolt
az Agrárminisztérium mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×