eur:
389.48
usd:
359.03
bux:
67906.51
2024. június 2. vasárnap Anita, Kármen

Valerij Naumenko a Dunaferr új vezérigazgatója

Dunaferr Rt. igazgatósága csütörtöki, Budapesten tartott ülésén elfogadta a Sushil Trikha vezérigazgatói megbízatásáról való lemondását, és az igazgatóság tagját, Valerij Naumenkót bízta meg a következő közgyűlésig a vezérigazgatói teendők ellátásával - közölte az MTI-vel a PR menedzsment vezetője.

Várkonyi Zsolt elmondta: Sushil Trikha - akit a tulajdonosok a Donbass Ipari Szövetség ukrajnai és Közép-kelet-európai befektetéseinek koordinációjára kértek fel - továbbra is az igazgatóság tagja maradt.

Az igazgatóság szervezeti változtatásokról is döntött, létrehozva a beszerzési vezérigazgató-helyettesi munkakört, amelyet Szergej Ivanov fog betölteni. A gazdálkodási vezérigazgató-helyettesi feladatokat pedig Natalia Basinskaya látja el - tette hozzá a PR menedzsment vezető.

Információja szerint Szergej Taruta, a Donbass Ipari Szövetség Kooperáció Igazgatóságának elnöke - aki egyúttal a Dunaferr Rt. Felügyelő Bizottságának elnöke is - a tulajdonosok nevében a Dunaferr Év Menedzsere Díj kitüntetésre az idei évre Sushi Trikhát javasolta.

Címlapról ajánljuk
Újra Európa trónján a Győr

Újra Európa trónján a Győr

A Győri ETO végig vezetett a német Bietigheim ellen, és magabiztosan, hét góllal nyerte meg a női kézilabda BL budapesti fináléját. Ez a klub hatodik elsősége a sorozatban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.03. hétfő, 18:00
Deutsch Tamás
a Fidesz európai parlamenti delegációvezetője, a Fidesz-KDNP EP-listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. június 1. 10:15
×
×
×
×