eur:
396.49
usd:
359.73
bux:
72309.32
2024. szeptember 12. csütörtök Mária
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Fotó: Minegász Sándor
Nyitókép: Minegász Sándor felvétele.

Hátborzongató, véres haltámadás a Hortobágyon

Harcsatámadás ért egy 4 kilós pontyot a a Hortobágy folyón.

A haon.hu egy horgász beszámolója alapján ír arról, hogy a pecás nadályt használt csalinak, amire kapott is a ponty, arra pedig a harcsa, és láthatóan a ragadozó hal nem volt éppen túl kedves.

Erről felvételek is készültek. A horgász pedig azt írta egy Facebook-csoportban (nyilvános a csoport), hogy komoly "csata volt, de a végén a ponty maradt, a harcsa távozott. A ponty súlya meghaladta kicsivel a 4 kilogrammot, tehát a támadó nem egy 3 kilós harcsa lehetett".

A kommentelők közül többen alig hittek a szemüknek, akkora harapás (sérülés) volt a pontyon. Egyesek kifejtették, nem akármilyen harcsatámadásról van szó, a hozzáértők úgy saccolnak, a harcsa legalább 30-40 kilós lehetett.

Fotó: Minegász Sándor felvétele.

Címlapról ajánljuk

A minimálbért a bruttó átlagbérhez köthetik a jövő évtől - Kormányinfó

A hétközi kormányülést követően Kormányinfót tartott Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Vitályos Eszter kormányszóvivő válaszol újságírói kérdésekre is. Szó volt a magyar kormány válaszáról az EU bírósága által kiszabott büntetés ügyében, a hírekben szereplő kormányátalakításról, a határon túli választókerületek ügyéről, Magyar Péterről és az ukrajnai békétől lévő távolságról is..
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.12. csütörtök, 18:00
Hiller István
a Magyar Szocialista Párt országgyűlési képviselője, a párt választmányi elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×