eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik
Tyumen, Russia - January 21, 2020: TikTok and Facebook, YouTube application  on screen Apple iPhone XR
Nyitókép: 5./15 WEST/Getty Images

Új funkció érkezik a telefonokra, még több videót lehet megnézni

A YouTube TV-ről ismert funkció azok számára lesz hasznos, akik szeretnek egy időben akár több dologra is figyelni.

A YouTube mobilos alkalmazásai is megkapják a YouTube TV egyik legjobb funkcióját, a többablakos nézetet - számol be róla a hvg.hu. Az okostévéken futó alkalmazásban egy ideje már elérhető a lehetőség, melynek

lényege, hogy egy képernyőn egyidejűleg több dolgot is szemmel tarthatunk, például sportot, híreket és akár két további tartalmat is.

Mint írja a lap, egy YouTube-alkalmazott erősítette meg Redditen, hogy a vállalat elérhetővé teszi a funkciót iOS-en és iPadOS-en, de a következő hónapok folyamán az androidos készülékek is megkapják a GSMArena szerint.

Első körben csak pizonyos sportcsatornákkal fog működni az osztott képernyő, de a későbbiekben kiterjesztik más típusú tartalmakra is.

Címlapról ajánljuk
Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Rengetegféle chipet gyártanak világszerte, amelyek még inkább kompatibilisebbek azokkal a felhasználási területekkel, ahol félvezetőket használnak – mondta az InfoRádióban a chipek jelentőségéről és egyre hangsúlyosabb szerepéről elemzést író Tasnádi Zsombor. Arról is beszélt, hogy a legmodernebb chipeket a hadiipar is beveti, rakétarendszerek vezérléséhez használják.

Már itthon is megvásárolható egy új eszköz, ami nagyon hasznos a cukorbetegeknek

A szenzor a könnyen megoldható beültetést követően folyamatosan adatokat szolgáltat arról, hogy pontosan mennyi glükóz van a szervezetben. Kis János Tibor diabetológus szakorvos az InfoRádióban elmondta: az ujjbegyes méréssel szemben az okostelefonnal összekapcsolható szenzor 1–5 percenként mér, és naponta 288–1440 eredményt mutat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×