eur:
393.52
usd:
364.51
bux:
71862.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Young woman with green jersey covering half her face and wind in her hair
Nyitókép: Dimitri Otis / Getty

Viharos széllel rúgja be az ajtót az álcázott hidegfront

A hét közepén meleg- és hidegfront is érkezik a Kárpát-medence fölé, mozgalmas időjárásra számíthatunk.

Szerdán ,indenhova megérkezik a frontrendszer felhősávja, így döntően erősen felhős vagy borult idő várható. Északnyugaton eső, míg északkeleten és keleten vegyes halmazállapotú csapadék valószínű. Utóbbi területeken döntően lepel-2 cm-es friss hóréteg kialakulhat, lokálisan az északkeleti határnál ennél vastagabb is lehet – közölte a HungaroMet.

Késő délutántól északnyugat felől szakadozik, csökken majd a felhőzet, és futó záporok elszórtan előfordulhatnak. A délnyugati szél sokfelé megélénkül, helyenként megerősödik, majd estétől északnyugatira fordul, Sopron környékén és a hegyekben viharossá is fokozódik. A legmagasabb nappali hőmérséklet keleten, északkeleten 1 és 4, míg másutt általában 5 és 12 fok között valószínű.

Címlapról ajánljuk
Órákkal az Árpád hídi autós tragédia előtt engedte el a rendőrség az ámokfutót
"Nem álltak fenn az őrizetbe vétel feltételei"

Órákkal az Árpád hídi autós tragédia előtt engedte el a rendőrség az ámokfutót

A férfi ellen szerda reggel kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás, de szabadon engedték, éjszaka ellopott egy taxit, és tömegbalesetet okozott az Árpád hídon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Vizsgálat indult a Lidl-nél - Megtéveszthették a fogyasztókat

Vizsgálat indult a Lidl-nél - Megtéveszthették a fogyasztókat

Versenyfelügyeleti eljárást indított a Gazdasági Versenyhivatal (GVH), mert a Lidl Magyarország Kereskedelmi Bt. vélhetően megalapozatlan piacelsőségi állítással téveszthette meg a fogyasztókat. Az országszerte mintegy 200 áruházat működtető kiskereskedelmi vállalkozás a GVH által működtetett online Árfigyelőre hivatkozva, egy vélhetően önkényesen összeállított napi kosárérték alapján azt sugallta, hogy a termékkínálata általánosságban a legolcsóbb.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×