eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
Korcsolyzók napsütéses időben karácsony első napján a Városligeti Műjégpályán 2022. december 25-én.
Nyitókép: MTI/Bruzák Noémi

Tízmilliók látták már a városligeti műjégpályán táncoló nyugdíjas párt

A TikTokon lettek sztárok, elképesztően sokan látták már őket, sőt 5 és félmillió lájkot is kaptak már - arról a magyar nyugdíjas párról van szó, akik a városligeti műjégpályán rendszeresen jégtáncolnak.

Patai Mara és Gombos László 10 éve járnak korcsolyázni a műjégpályára. Az utóbbi napokban nagyon felkaptak a közösségi médiában egy TikTok-videót. Már tízmilliók látták őket.

@petralitovic today in budapest :) #fyp #foryou #foryoupage #fypシ゚viral #viral #fypシ #oldpeople #love #christmastime #iceskating #budapest ♬ Jacob and the Stone - Emile Mosseri

“Úgy megyünk fel a jégre, mint a rokkantak, és úgy jövünk le, mint a hús-vér emberek. Hát ez a boldogság, annyira jó, hogy örömünkben mindjárt szétpukkadunk” – mesélte egy videóban Gombos László.

"Nagyon cukik” – írják róluk a videó alapján sokan a közösségi oldalakon, amelyet a budapestkornyeke.hu is bemutatott.

A hölgy fiatalon korcsolyázott, de egy sérülés miatt fel kellett hagynia a versenyzéssel, hogy nyugdíjas korában visszatérjen ehhez a testmozgáshoz. Gombos Lászlónak is hasonló a kötődése a jéghez: 10 évesen szeretett bele a korcsolyázásba, amikor a csepeli sportpályán kialakított jégpályának unokatestvére lett a gondnoka. Felesége elvesztése után, 30 év szünet után, felejteni ment a jégre. “Marával ekkor kezdtünk el táncolni, a keringő pedig összehozott minket és akkor éreztem, hogy nem lehet elengedni Mara kezét” – tette hozzá egy korábbi interjúban.

Mara és László nem szerelmespár, de igazi barátoknak tartják magukat. Sosem veszekednek és semmi pénzért nem cserélnék le egymást. Már saját YouTube-csatornájuk is van. Az alábbi felvétel december 31-én készült.

Fotónkon a városligeti műjégpálya látható.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×