eur:
393.02
usd:
354.41
bux:
72384.78
2024. szeptember 4. szerda Rozália
Vízimentő az alsóörsi strandon 2020. augusztus 13-án.
Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Jön a hidegfront, hová tűnik az októberi nyár?

Egy gyenge hidegfront éri el a Kárpát-medence térségét, ami csak elvétve okoz csapadékot. Szakadozott felhőzete szombaton halad át felettünk, így többórás napsütésre is van kilátás.

A hidegfront meg sem kottyan az itt felejtődött nyárnak, csupán néhány fokkal esnek majd vissza a maximum-hőmérsékletek.

Tehát folytatódik a túlnyomóan derült, száraz idő. Szombat hajnaltól nyugatról kelet felé haladva egy keskeny, szakadozott felhősáv vonul át felettünk, amelyből legfeljebb elvétve lehet kisebb záporeső.

Szombat este keleten még előfordulhatnak felhősebb területek. A légmozgás általában gyenge marad, majd hajnalban északnyugaton, napközben fokozatosan másutt is északnyugatira fordul és megélénkül, helyenként megerősödik a szél.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5 és 16 fok között alakul.

A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 22 és 28 fok között alakul.

Címlapról ajánljuk
Bendarzsevszkij Anton: Zelenszkij a saját népszerűségét védi a miniszterek cseréjével

Bendarzsevszkij Anton: Zelenszkij a saját népszerűségét védi a miniszterek cseréjével

Csaknem a fél ukrán kormány lemondott az elmúlt napokban, szerdán a külügyminiszter is távozott. A posztsztovjet térség szakértője szerint az ukrán elnök teljes kormányváltással enyhítené a politikai és társadalmi feszültséget, így a felelősséget is elháríthatja magától az államfő, akinek hiába járt le a mandátuma, várhatóan a háború végéig a posztján maradhat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.04. szerda, 18:00
Virág Barnabás
a Magyar Nemzeti Bank alelnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×