eur:
395.15
usd:
368.91
bux:
69838.76
2024. június 18. kedd Arnold, Levente
Nyitókép: Getty Images

Ünnepelhet a Netflix, bejött a "pénzes" húzása

Fizetünk a jelszómegosztásért.

A Netflix Magyarországon is bevezetee azt a rendszert, hogy az előfizetési díj mellett 990 forint/hó plusz összegért tudják az emberek tovább használni a megosztott profilok az előfizetést.

A 24.hu azt írja: az Antenna piackutató cég új jelentése szerint a Netflix május 26-án és május 27-én közel 100 ezer napi regisztrációt szerzett, mindössze néhány nappal azután, hogy a streaming-óriás bejelentette az előfizetőinek, hogy megkezdte a jelszómegosztás visszaszorítását.

A lap a TechCrunchra hivatkozik amikor közli a bejelentéssel egy időben az Antenna azt is megállapította, hogy a streaming szolgáltatás napi átlagos regisztrációs száma 73 ezer volt naponta, ami

102%-os ugrás a korábbi 60 napos átlaghoz képest.

A streamingóriás korábbi becslései szerint több mint 100 millió háztartás osztja meg másokkal a fiókját.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.18. kedd, 18:00
Horváth Péter
a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke
Így alakulnak a négyzetméterárak a legnépszerűbb nyaralóhelyeinken

Így alakulnak a négyzetméterárak a legnépszerűbb nyaralóhelyeinken

Emelkedtek az árak Magyarország kiemelt üdülőövezeteinek lakóingatlan- és üdülőpiacain 2023-ban, azonban az egyes üdülőkörzetekben változatosan alakulnak az árak – derül ki az MBH Jelzálogbank legfrissebb elemzéséből. A Dunakanyarban több mint 30 százalékkal nőtt a négyzetméterenként fizetett átlagár, ahogy a Balatonnál és a Mecsek-Villány térségben is jelentős volt az áremelkedés. A Tisza-tó környékén és a Mátra-Bükk térségben azonban továbbra is kedvezőbb árakon lehet ingatlanhoz jutni. A nyolc kiemelt üdülőkörzet között jelentős különbség mutatkozik az árazás tekintetében: a legdrágább üdülőkörzet Budapest és a Balaton környéke, a legolcsóbb pedig változatlanul a Tisza-tó környéke.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×