eur:
392.83
usd:
363.46
bux:
72292.44
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Oso pardo adulto saludando con la garra
Nyitókép: Getty Images/ MurguiaŠphotography

Íme egy hasznos videó arra az esetre, ha medve ragadna az autójában

A felvételből kiderül, hogy egy hosszú kötél igen hasznos tud lenni. Viszont a kocsi belsejében tett pusztítástól az sem véd.

Nem átlagos medveészleléshez riasztották a napokban a Nevada állambeli Washoe megye seriffhivatalát: az állat lakóövezetben ragadt be egy kocsiba, valószínűleg miközben étel után kutatott – írja a 444.hu.

A seriffhivatal munkatársai kötelet erősítettek az egyik hátsó ajtóra, és a távoli ajtónyitás után a medve már útnak is eredt. Az állat és minden jelenlévő megúszta sérülés nélkül, a videó alapján az autóról ez már nem mondható el.

Címlapról ajánljuk
Feledy Botond: akár a harmadik legnagyobb frakció is lehet a Patrióták Európáért

Feledy Botond: akár a harmadik legnagyobb frakció is lehet a Patrióták Európáért

Több párt érdeke, hogy az Európai Parlament kitolja a frakciók bejelentésének időpontját. Eredetileg július 4. éjfélkor jár le az informális határidő, az EP alakuló ülésére pedig július közepén kerülhet sor – mondta Feledy Botond. Arra is felhívta a figyelmet, hogy egy frakció megléte és a létszáma meghatározza azt, hogy pénzügyi forrásokban, pozíciókban, felszólalásokban milyen erőt képviselhet majd az Európai Parlamentben.

Lapértesülés: a Schadl-ügy egyik tanúja vesztette életét az Árpád hídi tragédiában

B. Ervin a Suzukiban ült, hírek szerint az élettársával, mindketten azonnal meghaltak. A férfit korábban Schadl György biztatta arra, hogy pályázzon végrehajtónak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Egekbe szöktek a szolgáltatásárak itthon – De miért vagyunk rekorderek?

Egekbe szöktek a szolgáltatásárak itthon – De miért vagyunk rekorderek?

Ha a szolgáltatások nem drágulnának olyan ütemben, ahogy azt teszik 2024-ben, már valószínűleg teljesült volna a Magyar Nemzeti Bank (MNB) inflációs célja. A szolgáltatásinfláció Magyarországon volt a legmagasabb uniós összevetésben májusban. De vajon tényleg a bankok és a telekommunikációs cégek visszamenőleges áremelései tehetnek minderről?

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×