eur:
393.09
usd:
363.57
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Bemutató a Hoffice (home+office, vagyis otthon+iroda) elnevezésű lakásban a dolgozz otthonról mozgalom népszerűsítéséért, Budapesten 2015. május 22-én.
Nyitókép: MTI Fotó: Marjai János

A Microsoft elhagyja az Office márkát

Az Office appokat továbbra is lehetőség lesz megvásárolni csomag formájában, de az új fejlesztések már a másik márka alatt érkeznek majd.

A több mint harminc éve létező Office márkanév elhalványításával a Microsoft 365 elnevezés alá gyűlnek az eddig jól ismert programok – írja a hwsw.hu.

Így az Excel, Outlook, Word és PowerPoint appok a jövőben már a Microsoft 365, és nem az Office részei lesznek. A márkaépítés régóta érik: két éve az Office 365 előfizetés már a Microsoft 365 égisze alá került.

A következő hónapokban az Office.com, az Office mobilalkalmazás és az Office for Windows alkalmazások így új ikont, frissített külsőt és új fejlesztéseket kapnak.

A változások először novemberben válnak láthatóvá a webes felületeken,

ezt követik a windowsos, iOS-es és androidos Office-alkalmazások. A Microsoft 365 app egybefogja a Teams, a Word, az Excel, a PowerPoint, az Outlook, a Loop, a Clipchamp, a Stream és a Microsoft új Designer szolgáltatásokat egy központi hubként, mobilon és desktopon egyaránt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×