eur:
394.44
usd:
364.04
bux:
73649.92
2024. július 30. kedd Judit, Xénia
HOLLYWOOD, CALIFORNIA - DECEMBER 12: Anne Heche attends the Los Angeles premiere of Amazon Studios The Tender Bar at TCL Chinese Theatre on December 12, 2021 in Hollywood, California. (Photo by Amy Sussman/Getty Images)
Nyitókép: Amy Sussman/Getty Images

Autóbalesete után hosszú felépülés vár Anne Heche-re

A színésznő múlt héten karambolozott. Állapota a legfrissebb hírek szerint stabil, de hosszú időbe telik, mire felépül.

Mint arról az Infostart is beszámolt, múlt héten kritikus állapotban szállították kórházba Anne Heche-t miután autójával először nekihajtott egy lakóépület garázsának, majd kitolatott, továbbhaladt, de rövidesen belehajtott egy családi házba, amely ettől ki is gyulladt. A színésznő képviselője két nappal később úgy nyilatkozott, Heche állapota stabil, a családja pedig azt kéri, tartsák tiszteletben a magánéletét ebben a nehéz időszakban, írja a hvg.hu.

Egy hozzá közel álló forrás a CNN-nek az nyilatkozta, Heche súlyos égési sérüléseket szenvedett a pénteki balesetben. Hozzátette: a színésznő szerencsés, hogy életben van, és hosszú felépülés áll előtte. A családja még mindig próbálja kideríteni, mi vezetett a történtekhez.

A rendőrség tájékoztatása szerint Heche autója nagy sebességgel sodródott le az útról és ütközött neki a lakóháznak. A helyi tűzoltóság közlése szerint a helyszínre 59 tűzoltó vonult ki, de nekik is 65 percig tartott teljesen megfékezni és eloltani a tüzet. Heche-en kívül más nem érintett a balesetben. A sérülései miatt a rendőrök még nem tudták kihallgatni a színésznőt.

Pénteken, nem sokkal a baleset előtt került fel a netre Anne Heche Better Together című podcatjának az új epizódja, amelyben a műsorvezető-társával többek között az alkoholról beszélgetnek, és arról, hogy Heche-nek épp rossz napja van. A beszélgetés felvételének ideje még nem tisztázott.

A színésznő a kilencvenes években olyan filmekkel tett szert népszerűségre, mint a Fedőneve: Donnie Brasco, a Hat nap, hét éjszaka vagy az Amikor a farok csóválja.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.30. kedd, 18:00
Kiss Róbert Richárd
turisztikai szakértő, az InfoRádió főmunkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×