eur:
392.88
usd:
363.4
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Benedek Tibor, a magyar válogatott szövetségi kapitánya a Magyarország – Egyesült Államok mérkőzésen a IX. Volvo Kupa nemzetközi férfi vízilabdatornán Budapesten, a XIV. kerületi Laky Károly Sportuszodában 2015. február 13-án.
Nyitókép: Kovács Anikó

Megható üzenet Benedek Tibor özvegyétől

Két évvel ezelőtt hunyt el a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó.

Két éve június 18-án, 47 éves korában halt meg Benedek Tibor. A szomorú évfordulón özvegye, Epres Panni azt írta közösségi oldalán, hogy két éve a feje tetejére állt a világ, de gyógyulnak.

"A hiányodat csak megszokni lehet és elfogadni, de az erődet itt hagytad velünk, így minden menni fog!" – írta a közös fotó mellé.

Pénteken derült ki, hogy a Benedek Tiborról elnevezett különdíjat vehetik át a magyarországi vizes világbajnokság vízilabdatornáján a mérkőzések legjobb játékosai.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×