eur:
396.1
usd:
359.52
bux:
71885.64
2024. szeptember 11. szerda Teodóra
A rear view of a fashionable , young girl wearing a knitted, woolly hat and holding her scruffy, pet dog tightly over her shoulder with the wind blowing her long hair during stormy weather in Autumn
Nyitókép: Teamjackson/Getty Images

Hózápor és viharos szél rondít bele az időjárásba

Folytatódik a mozgalmas időjárás.

Kedd reggelre várhatóan mindenütt csökken a felhőzet, és napközben döntően napos, gomolyfelhős időre számíthatunk, a gomolyfelhőkből néhol gyenge zápor, hózápor is kialakulhat. Estefelé kezdődhet erőteljes felhősödés nyugat felől. Az északnyugati szelet főleg a Dunántúlon és a Duna-Tisza közén erős, olykor viharos lökések kísérik, majd estére mérséklődik a légmozgás.

A széllökések miatt Fejér, Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Vas és Veszprém megyére elsőfokú figyelmeztetést adtak ki.

A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 8 és 12 fok között várható.

Szerdán reggel még inkább a Tiszántúlon valószínű több-kevesebb napsütés. Napközben átvonul felettünk egy front vastagabb felhőzónája. Mögötte nyugat felől felszakadozik, csökken a felhőzet. A délutáni, esti órákban a Tiszántúlon lehetnek még erősen felhős körzetek. Az északnyugati szél sokfelé megerősödik, az Észak-Dunántúlon viharossá fokozódik. Hajnalban általában -3, +2, az északkeleti derült, szélvédett részeken -4, -7 fokot is mérhetünk. Kora délután általában 7, 12, a Tiszántúlon 2, 7 fok lesz a jellemző.

A következő napokban is változékony és szeles lesz az időjárás. Péntektől hullámzó frontrendszer hozhat csapadékot.

Címlapról ajánljuk

Magyarics Tamás az elnökjelölti vitáról: Trump szokatlanul visszafogott volt, Harris végre megmutathatta magát

A vita nem dönti el a Kamala Harris és Donald Trump közötti versenyt, bár az első kommentárok szerint az alelnök jobban szerepelt, mint riválisa – mondta az InfoRádióban az ELTE emeritus professzora, aki szerint, ha lesz újabb vita, akkor ott majd kiegyensúlyozottabb lehet a műsorvezetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.11. szerda, 18:00
Bartal Tamás
a Magyar Közút Nonprofit Zrt igazgatósági elnöke, az Építési és Közlekedési Minisztérium helyettes államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×