eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia

Idétlenkedő időjárás: nem időseknek való időzítés

Most jön egy kis szünet a fronttevékenységben Magyarország felett, de csütörtök estétől keddig több alkalommal kell meleg- és hidegfrontokra számítani kisebb csapadékkal.

Csütörtökre a legtöbb helyen csökken a felhőzet, lecsengenek a csapadékgócok, de a Tiszántúlon még hajnalban, reggel is maradhatnak felhős tájak, arrafelé helyenként további hózáporok alakulhatnak ki.

Csütörtök délelőtt jobbára gyengén felhős, napos idő lesz, majd délutántól nyugat felől fokozatosan megnövekszik, megvastagszik a felhőzet, és a késő esti óráktól az északi, északkeleti tájakon lehet gyenge hószállingózás.

Az északnyugati szelet reggelig sokfelé kísérhetik erős, viharos lökések. Később a légmozgás határozottan veszít erejéből, csütörtökön már csak délelőtt fordulhat elő néhány élénk, egy-egy erős széllökés.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában +2 és -4 fok között alakul, de a kevésbé szeles fagyzugokban ennél alacsonyabb, megközelítőleg a Győr-Szeged szélcsatorna mentén ennél magasabb értékek is lehetnek.

A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön többnyire 4 és 9 fok között alakul, északkeleten lehet ennél egy-két fokkal hidegebb.

Címlapról ajánljuk
Kiss Róbert Richard: csak az tiltakozik a turisták áradata ellen, aki nem profitál belőle

Kiss Róbert Richard: csak az tiltakozik a turisták áradata ellen, aki nem profitál belőle

A turizmus nem szociális jog, így joggal szednek belépődíjat az utazók kedvenc célpontjai – mondta Kiss Róbert Richard, de a turisztikai szakértő arra is emlékeztetett, hogy ezek a látványosságok eddig is a bevételük nagy részét éppen a pokolba kívánt látogatóktól szerezték.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×