eur:
394.85
usd:
356.49
bux:
73003.59
2024. szeptember 14. szombat Roxána, Szeréna
Nyitókép: Instagram/Magyar Közút

Percek alatt kiégett egy egyterű az M4-esen - videó

Leállt a kocsi, világos füst jött a motorteréből, aztán meg már menekülni kellett.

A Magyar Közút kamerája rögzítette, ahogy kedden az M4-es úton egy autó lehúzódott a leállósávra, füstölni kezdett a motortere, majd lángra lobbant és percek alatt ki is égett. Az utasok időben ki tudtak szállni a járműből, így személyi sérülés nem történt, viszont a jármű gyakorlatilag megsemmisült és a burkolatot is cserélni kell majd az érintett szakaszon.

A videó kapcsán a Magyar Közút felhívta a figyelmet, hogy ha valakinek a leállósávon kell megállnia, igyekezen úgy kiszállni, hogy legyen rajta láthatósági mellény; a gyalogosok menjenek a szalagkorláton túli területre, és hasonló esetnél érdemes az autótól nagyobb távolságra állni (a videón látható egy kisebb robbanásszerűség is, mikor már lángokban áll a kocsi).

Bár nem kötelező, de éppen az ilyen esetek miatt érdemes porral oltó készüléket tartani a járművekben.

Fontos még, hogy a bajba került személyek minél hamarabb értesítsék a megfelelő hatóságokat a 112-es segélyhívó számon keresztül.

A videó itt tekinthető meg (az Instagram beágyazó funkciója jelenleg nem működik).

Címlapról ajánljuk

Időjárás: "halmozzanak fel élelmiszert, és készüljenek fel az áramkimaradásokra is"

Súlyos áradások, viharos szél és heves esőzések sújtják a hét végén Közép-Európa országait az előrejelzések szerint. Lengyelországban a hatóságok arra szólították fel a lakosokat, hogy halmozzanak fel élelmiszert, és készüljenek fel áramkimaradásokra is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.16. hétfő, 18:00
Toroczkai László
a Mi Hazánk elnöke, parlamenti frakcióvezetője
Tragédia szélén Ukrajna hadjárata, drasztikus döntésre készül a NATO - Híreink az orosz-ukrán háborúról pénteken

Tragédia szélén Ukrajna hadjárata, drasztikus döntésre készül a NATO - Híreink az orosz-ukrán háborúról pénteken

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök is elismerte, hogy az orosz csapatok nyugati irányból komoly offenzívát indítottak az ukránok által megszállt kurszki kiszögellés ellen. Egy orosz rakéta eltalált egy Saint Kitts és Newis szigetek zászlaja alatt közlekedő teherhajót a Duna-delta környékén, nemzetközi vizeken. Ma kerül sor a brit és amerikai vezetők csúcstalálkozójára, ahol eldőlhet, hogy támadhatja-e Kijev a nyugati fegyverekkel Oroszországot. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×