eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
Nyitókép: Pexels.com

Zászlóval mentettek meg egy leeső macskát a szurkolók - videó

A kilenc életéből egyet sem használt el.

Az emeleti tribünről leeső macskát mentettek meg szurkolók a miami Hard Rock Stadionban szombaton megrendezett amerikaifutball-meccsen.

A cica valahogy bejutott a stadionba, és már az emeleti lelátó homlokzatáról, egy vezetékbe kapaszkodva lógott a mélység fölött, mikor a szurkolók észrevették. Rövid kapálózás után a macska leesett, de szerencsére semmi baja nem lett, mert a lent álló szurkolók egy amerikai zászlót használva rögtönzött hálóként, biztonságosan elkapták.

Mint kiderült, a zászlót Craig Cromer, a Miami Egyetem stadionjának létesítményvezetője és bérletese vitte magával a meccsre feleségével, Kimberlyvel, és ők kapták el a cicát. Kimberly elmondta: ennél furcsább dolgot még soha nem látott egy meccsen.

A Miami Hurricanes egyébként 25-23-ra legyőzte az Appalachian State-et.

A stadion Twitter-üzenetben közölte, hogy a cica szerencsés megmenekülésének örömére adományt küldtek a gazdátlan állatokról gondoskodó Humane Society Miami nonprofit szervezetnek, és erre biztatták a szurkolókat is.

Címlapról ajánljuk
Kiss Róbert Richard: csak az tiltakozik a turisták áradata ellen, aki nem profitál belőle

Kiss Róbert Richard: csak az tiltakozik a turisták áradata ellen, aki nem profitál belőle

A turizmus nem szociális jog, így joggal szednek belépődíjat az utazók kedvenc célpontjai – mondta Kiss Róbert Richard, de a turisztikai szakértő arra is emlékeztetett, hogy ezek a látványosságok eddig is a bevételük nagy részét éppen a pokolba kívánt látogatóktól szerezték.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×