eur:
395.08
usd:
368.04
bux:
71456
2024. július 2. kedd Ottó
Nyitókép: Pixabay

Nem mindennapi karácsonyfát villantottak a meteorológusok, már követőjük is akadt

Humoros poszt jelent meg az Országos Meteorológiai Szolgálat Facebook- és Instagram-oldalán.

A koronavírus-járvány miatt "gutaütött" év és az idei karácsony, amely "más lesz, mint a többi", leginkább egy adag humorral viselhető el. Könnyen lehet, hogy ez ihlette meg a meteorológusokat is, akik stílusosan egy szélmérő állomást "öltöztettek fel" karácsonyfának, legalábbis dekoráltak egy izzósorral.

A Facebookon az ELTE Térképtudományi és Geoinformatikai Tanszék reagált a leggyorsabban, fotót is közölve az alkotásukról (egy teodolitot borítottak karácsonyi fénybe, lásd az alábbi beillesztett poszt hozzászólásai között). Az Instán egy kommentre reagálva a Magyar Közút közölte, hogy ha már így megszólították őket, akkor "össze kell kapniuk magukat".

Kíváncsian várjuk, lesz-e folytatása a #legszebbkarifa akciónak.

Van-e esetleg valami #legszebbkarifa challenge is? A miénk sem hullik, de élethűbb, mint egy műfenyő! ? Viszont egy csomó csúcsdíszt összetörtünk, mire feladtuk...

Közzétette: Országos Meteorológiai Szolgálat2020. december 16., szerda
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

OMSZ - Meteorológia (@omsz_insta) által megosztott bejegyzés

Címlapról ajánljuk
Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

A cseh miniszterelnök szerint a cseh-szlovák kormányközi tárgyalások felújítása továbbra sincs napirenden. A legfelsőbb cseh vezetők a prágai várban vitatták meg az országot érintő legfontosabb külpolitikai kérdéseket, és úgy nyilatkoztak, hogy Csehország folytatja Ukrajna támogatását minden területen, beleértve a fegyverszállításokat is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Orbán Viktor Ukrajnában járt, eközben az orosz külügyminiszterrel tárgyalt Szijjártó Péter

Orbán Viktor Ukrajnában járt, eközben az orosz külügyminiszterrel tárgyalt Szijjártó Péter

Az európai állam- és kormányfők közül egyre kevesebben vannak, akik még nem látogattak el az orosz invázió sújtotta Ukrajnába - most már nem gazdagítja ezt a tábort Orbán Viktor sem, a magyar miniszterelnök ugyanis ma Kijevbe utazott. Ám eközben Szijjártó Péter külügyminiszter, aki gyakran jár Oroszországba, telefonbeszélgetést folytatott Szergej Lavrov orosz külügyminiszterrel - tudósított a Telex.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 2. 05:00
×
×
×
×