eur:
394.83
usd:
367.43
bux:
71456
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Összeroncsolódott személyautó az 55-ös főút 29-es kilométerénél, Ásotthalom közelében 2019. szeptember 12-én. Az autó lesodródott az útról, villanyoszlopnak ütközött, majd az árokba borult. A balesetben egy ember meghalt, ketten megsérültek.
Nyitókép: MTI/Donka Ferenc

Százával látjuk az utakon, sokan mégsem tudják, mi értelme

Meg vannak kupakolva az útszéljelző oszlopok. De miért? Most kiderül!

Az utak szélén elhelyezett útszéljelzők közül nem egyen és nem kettőn kupakot helyeznek el, de sokan nem tudják, mire valók ezek - az Origo, illetve az általa szemlézett 112press most egy videoösszeállításban elmagyarázza.

Röviden: a kupakokat leszedve ezek az oszlopok magasíthatók, ha tehát vízátfolyás, hófúvás van, szükség lehet erre a tulajdonságra.

Íme:

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Sikerült a csúcsdöntés Amerikában

Sikerült a csúcsdöntés Amerikában

Ázsiában ma reggel felemás hangulatban telt a kereskedés, ezt követően pedig Európában egész nap estek a tőzsdék, igaz, az amerikai nyitást követően kisebb felpattanást láthatunk, míg a tengerentúlon óvatos mozgásokkal telik egyelőre a kereskedés. Az amerikai tőzsdén különösen a Teslára ajánlott figyelni, miután a várakozásokat meghaladó kiszállítási számokat közölt a vállalat a második negyedévre vonatkozóan.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 2. 05:00
×
×
×
×