eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel
Tőkés réce (másként vadkacsa, Anas platyrhynchos) pár úszik a Balaton víztükrén Balatonfűzfő-Tobruk városrésze tópartjánál egy napfényes enyhe téli reggelen. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba  *************************** Kedves Felhasználó!
Nyitókép: MTVA/Bizományosi/Jászai Csaba

Hozza a formáját az áprilisi időjárás, nem minden perce lesz élvezetes

A hidegre hajlamos területeken kemény mínuszokkal indulhat a nap, kora délutánra viszont már 20 fok közelében lehetnek az értékek.

Derült, csapadékmentes lesz a szerda hajnal. A szél még élénk lehet, majd tovább mérséklődik a légmozgás. A legalacsonyabb hőmérséklet kora reggel többnyire -4 és +2 fok között alakul, de a hidegre hajlamos helyeken ennél pár fokkal hidegebb, a vízpartokon, városokban melegebb is lehet.

Délután főleg az északkeleti tájak fölé érkeznek fátyolfelhők, de még ott is alapvetően napos időre van kilátás. Az erős északi, északnyugati szél estére mérséklődik, majd szerdán a nyugatira forduló szél több helyen megélénkül, északon, északkeleten helyenként meg is erősödik.

A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán 13 és 18 fok között valószínű.

Címlapról ajánljuk

Vasárnap Ausztria választ: a Szabadságpárt visszatérhet a csúcsra

Épp hogy csak túljutott Ausztria a rendkívüli károkat okozó áradások nehezén, az ország a hét végén újabb, ezúttal politikai megméretés előtt áll. Több mint 6,3 millióan járulhatnak a szavazóurnák elé, hogy újabb öt évre új parlamentet, illetve új kormányt válasszanak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 28. 07:00
×
×
×
×