eur:
394.8
usd:
365.37
bux:
71738.76
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Utasok szállnak le a MÁV Csoport H5-ös HÉV vonalán Szentendréről a Batthyány térre tartó egyik szerelvényről a főváros III. kerületében, a Szentlélek téri megállóban.  MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba  *************************** Kedves Felhasználó!
Nyitókép: MTVA/Bizományosi/Jászai Csaba

Változás lesz a hétvégén a HÉV-vonalán

Pótlóbusz jár a hétvégén a H5-ös HÉV vonalán a Batthyány tér és Kaszásdűlő között.

Karbantartás miatt a H5-ös HÉV Szentendre és Békásmegyer végállomásoktól Kaszásdűlő megállóhelyig jár; a Batthyány tér és Kaszásdűlő között pótlóbusszal lehet utazni - közölte a BKK.

A karbantartás idején a Battyhány tér és Kaszásdűlő közti szakaszon a H5-ös pótlóbusszal, illetve a párhuzamosan közlekedő 34-es, 106-os, 134-es és a 109-es autóbuszokkal lehet utazni.

A H5-ös pótlóbuszra a Batthyány téren a 109-es busz végállomásán, Kaszásdűlőnél a 34-es busz centrum irányú megállójában lehet felszállni. A 109-es autóbusz Batthyány téri felszállóhelyét a 39-es autóbusz megállójába helyezik át. A 34-es, 106-os, 134-es autóbuszok és a H5-ös pótlóbusz közötti átszállást a Raktár utca megállóhelynél ajánlja a BKK.

A H5-ös HÉV ideiglenes menetrendje elérhető a BKK honlapján (bkk.hu/menetrendek), továbbá a BKK Futár utazástervezőben. A pótlóbuszon lehet kerékpárt szállítani. A HÉV-ről az ahhoz csatlakozó buszjáratokra történő átszállás biztosítása érdekében ezen a két napon

  • a 34-es,
  • a 106-os,
  • a 118-as,
  • a 134-es,
  • a 137-es,
  • a 237-es autóbuszok

egyes indulási időpontjai néhány perccel későbbre tolódnak.

A 143-as, 186-os és a 243-as autóbuszok pedig módosított menetrend szerint közlekednek.

Címlapról ajánljuk
Nem hagyja annyiban az Árpád hídi ámokfutó őrizetének enyhítését az ügyészség

Nem hagyja annyiban az Árpád hídi ámokfutó őrizetének enyhítését az ügyészség

A Fővárosi Főügyészség fellebbezést nyújtott be az ellen a bírósági döntés ellen, amely szerint az egy éve halálos balesetet okozó Árpád hídi autós Budapest közigazgatási határain belül szabadon mozoghat. Az InfoRádió Rab Ferencet, a Fővárosi Főügyészség helyettes szóvivőjét kérdezte az ügyben.

Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

A miniszterelnök kijevi látogatása cáfolja azt a narratívát, amely szerint a magyar kormány ukránellenes lenne – erről beszélt az InfoRádióban a Magyar Külügyi Intézet vezető kutatója, a Neumann János Egyetem Eurázsia Központ kutatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Jó a hangulat, felfelé vették az irányt a tőzsdék

Jó a hangulat, felfelé vették az irányt a tőzsdék

Pozitív hangulatban telik a kereskedés az európai tőzsdéken, ezzel a régió piacai javítani tudnak a tegnapi eséshez képest. Ehhez képest az USA-ban sokkal visszafogottabb mozgásokat látunk annak ellenére, hogy a friss adatok a munkaerőpiac lassulását mutatták, ami jó hír lehet a Fed kamatvágása szempontjából. Nagyobb mozgásokra azonban nem kell ma számítani az USA-ban, hiszen a Függetlenség Napja miatt már ma is korábban zár a tőzsde, holnap pedig nem lesz kereskedés, tehát várhatóan kisebb volumenekre lehet számítani.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 2. 05:00
×
×
×
×