eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél
Nyitókép: Pixabay.com

Egymást érik az időjárási fordulatok

Szerda estig a Kárpát-medence fölé többnyire száraz, kissé melegebb levegő áramlik, erősödik a nappali felmelegedés.

Az éjszaka képződő pára- és ködfoltok feloszlása után több órára kisüt a nap. Kevés fátyol- és gomolyfelhő lesz az égen. Csapadék nem várható. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás.

Szerdán a legmagasabb nappali hőmérséklet 23 és 28 Celsius-fok között alakul - közölte a meteorológiai szolgálat.

A nyugalmas idő nem tart sokáig, csütörtökön ismét több lesz a csapadék. A déli órákig változóan felhős időre számíthatunk, majd nyugat felől kiderül az ég. Kezdetben nyugaton és középen, délután keleten alakul ki helyenként záporeső. Az északnyugati szél többfelé megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8 és 15, a legmagasabb nappali hőmérséklet 23 és 27 fok között alakul.

Pénteken aztán többnyire derült vagy gyengén felhős idő lesz, csapadék nem várható. Az északnyugati, északi szél helyenként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8 és 14, a legmagasabb nappali hőmérséklet 23 és 27 fok között alakul.

Címlapról ajánljuk

Aggasztó ütemben öregszik a magyar társadalom, nagy bajokat okozhat ez a betegség

Néhány évtizeden belül a társadalom egyharmada 65 éven felüli lesz, így a családok mellett a szociális és egészségügyi ellátórendszernek is fel kell készülnie arra, hogy nagyobb feladatot jelent majd a demens betegek gondozása – mondta az InfoRádióban Beneda Attila család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×