eur:
394.25
usd:
366.89
bux:
71689.96
2024. július 1. hétfő Annamária, Tihamér
A debreceni állatkert két és félhetes recés zsiráfcsikója (Giraffa camelopardalis reticulata) a sajtóbemutató napján, 2019. március 20-án. A recés zsiráf a zsiráf egyik alfaja, Szomáliában, Etiópiában és Kenyában él természetes környezetben.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Dráma a Veszprémi Állatkertben

Minden előzmény nélkül összeesett és elpusztult egy augusztusban született zsiráf.

Az állatkert legfiatalabb lakója kedd délelőtt esett össze, és bár azonnal szakszerű orvosi ellátást kapott, nagy küzdelem árán sem sikerült megmenteni az életét - írja a Vehír.hu.

A tragédia pontos oka még ismeretlen, erre a boncolás adhat választ.

Címlapról ajánljuk
Szakértő a francia választásról: ez most nem a taktikázásról, hanem a dühről szólt

Szakértő a francia választásról: ez most nem a taktikázásról, hanem a dühről szólt

Az exit poll felmérések szerint a Marine Le Pen által fémjelzett jobboldali Nemzeti Tömörülés vezet a francia nemzetgyűlési választások vasárnap megrendezett első fordulójában. A részletekről Szűcs Anitát, a Budapesti Corvinus Egyetem Nemzetközi Kapcsolatok Tanszékének docensét kérdeztük.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
A vártnál kedvezőbb eredménnyel zárult a tegnapi választás - Hogyan reagál a tőzsde?

A vártnál kedvezőbb eredménnyel zárult a tegnapi választás - Hogyan reagál a tőzsde?

Érkeznek ma fontos, potenciálisan a részvénypiaci hangulatot is befolyásoló adatok, ma közlik ugyanis a német inflációs adatot, amelyet szorosan figyelnek a befektetők, fontos előfutára lesz az eurózóna átlagának. A vasárnapi francia választást követően nagy emelkedést figyelhettünk meg a piacnyitásban az európai tőzsdéken, a legnagyobb ralit a francia tőzsdénél láthatjuk. Később kicsit romlott a hangulat, de az alapvetően így is pozitív miliőben alultejesítő a magyar tőzsde, elsősorban az OTP gyengélkedésének köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×