eur:
404.66
usd:
374.09
bux:
74234.76
2024. október 28. hétfő Simon, Szimonetta
Autók torlódnak az M5-ös autópályán a röszkei határátkelőhely kilépőoldala előtt, miután a Németországból és Hollandiából hazatérő, főként török vendégmunkások miatt mintegy négyórásra nőtt a várakozási idő. A rendőrség ideiglenesen elterelte a forgalmat Tompa felé.
Nyitókép: MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely

Megindultak a vendégmunkások, bedugult Röszke

A röszkei autópálya-határátkelőhelyen négy-, a közúti átkelőnél egyórás várakozási időre számíthatnak a Szerbia felé tartó autósok. Az ásotthalmi közúti átkelőnél szintén egyórás a sor.

A Nyugat-Európából hazatérő vendégmunkások és a nyaralók miatt alakult ki a torlódás.Várkonyi Gergely, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy az utazók Szerbia felé választhatják a tiszaszigeti és a tompai közúti határátkelőt, ahol kisebb várakozási idővel kell számolniuk, illetve a bácsalmási, bácsszentgyörgyi és hercegszántói átkelőket, utóbbi helyeken nincs várakozás.

A határátkelőhelyek nyitva tartásáról és az ott várható várakozási időkről a police.hu oldal határinfó rovatában, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobilapplikáció segítségével tájékozódhatnak az utazók.

Címlapról ajánljuk
Parragh László: a magyar vállalkozások alapfilozófiája, hogy minél kevesebb külső beavatkozással hagyják őket élni

Parragh László: a magyar vállalkozások alapfilozófiája, hogy minél kevesebb külső beavatkozással hagyják őket élni

A versenyképes vállalkozásoknak olykor ki kell lépniük a komfortzónájukból ahhoz, hogy előnybe kerüljenek a piacon – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Parragh László. A Magyar Kereskedelmi és Ipar Kamara elnöke beszélt a Demjén Sándor-program előnyeiről, a vállalkozások problémáiról és a versenyképesség fontosságáról is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.28. hétfő, 18:00
Oroszi Beatrix
a Semmelweis Egyetem Epidemiológiai és Surveillance Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×