eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
Zivatar Budapesten, a Fővám téren 2017. augusztus 6-án.
Nyitókép: Koszticsák Szilárd

Rég nem látott időjárási jelenség jön

A Dunántúlon helyenként előfordulhatnak zivatarok.

Szerdán erősen és gyengébben felhős időszakok váltják egymást, a több napsütés keleten valószínű. A déli órákig csak néhol alakulhat ki zápor, délutántól a Dunántúlon megnő a csapadék esélye, helyenként zivatar is várható, apró szemű jég kíséretében.

A délkeleti, déli szelet nagyobb területen erős lökések kísérik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 22 Celsius-fok között várható. Késő estére általában 8 és 14 fok közé hűl le a levegő.

Estétől gyengén és erősen felhős területek egyaránt lehetnek, az éjszaka második felére a Dunántúlon jelentősen csökken a felhőzet. Helyenként zápor előfordulhat. A déli, délkeleti szelet élénk, Sopron és Szeged térségében időnként erős lökések kísérhetik. Hajnalra általában 2 és 8 fok közé hűl le a levegő.

Csütörtökön a változóan felhős ég mellett több-kevesebb napsütés várható, főként a keleti megyékben és az Alpokalján helyenként eső, zápor előfordulhat. A délkeleti szél többfelé megerősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 22 fok között alakul.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×