eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel

Marad az extrém fagy és a riasztás is

Szombat estig érvényben marad a második fokozatú figyelmeztető előrejelzés több megyében.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat közlése szerint a hőmérséklet - 20 Celsius-fok alá csökkenhet Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves, Nógrád, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye területén.

Arra is figyelmeztetnek, hogy várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 90 kilométer / órát Borsod-Abaúj-Zemplén, Somogy, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Vas, Veszprém és Zala megye területén.

Pénteken a Dunántúl nyugati felében, illetve a Tiszántúlon 60-95 kilométer / órás széllökések kísérhetik az északias irányú szelet. A 80-95 kilométer / órás körüli maximális széllökések napközben valószínűbbek. Északkeleten, keleten a viharos szél hordhatja a havat.

A péntekről szombatra virradó éjszaka északkeleten kisebb területen -18, -20 fok alatti minimum hőmérsékletek várhatóak.

Pénteken Dunántúl nyugati felében, illetve esetleg Tiszántúlon alakulhat ki kisebb havazás, de említésre méltó mennyiség nem valószínű.

Címlapról ajánljuk

Vasárnap Ausztria választ: a Szabadságpárt visszatérhet a csúcsra

Épp hogy csak túljutott Ausztria a rendkívüli károkat okozó áradások nehezén, az ország a hét végén újabb, ezúttal politikai megméretés előtt áll. Több mint 6,3 millióan járulhatnak a szavazóurnák elé, hogy újabb öt évre új parlamentet, illetve új kormányt válasszanak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 28. 07:00
×
×
×
×