eur:
393.65
usd:
364.43
bux:
71900.05
2024. július 4. csütörtök Ulrik

Eső zárja le a hétvégét

Szombat estig a Kárpát-medencében lényeges időjárás-változás nem lesz, marad a meleg, alapvetően napos, jobbára száraz idő.

Péntek estétől már sehol sem várható csapadék, gyengén felhős lesz az éjszaka. Szombaton túlnyomóan napos, száraz idő várható gomoly- és fátyolfelhőkkel. Gyenge vagy mérsékelt marad a légmozgás.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 9 és 15 Celsius-fok között várható, de a fagyzugos helyeken ennél kissé hidegebb, a nagyobb városokban pedig néhány fokkal enyhébb is lehet a hajnal. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 27 és 30 fok között alakul.

Vasárnap a kevés fátyol- és gomolyfelhő mellett sok napsütés várható, majd késő délután a Dunántúl nyugati felében növekedni kezd a felhőzet. Arrafelé az esti órákban már zápor, zivatar is kialakulhat. A délnyugati szél megélénkül, a Kisalföldön erős széllökések is lehetnek – közölte a meteorológia szolgálat.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 9, 15, a legmagasabb nappali hőmérséklet 28, 32 fok között alakul.

Címlapról ajánljuk
Órákkal az Árpád hídi autós tragédia előtt engedte el a rendőrség az ámokfutót
"Nem álltak fenn az őrizetbe vétel feltételei"

Órákkal az Árpád hídi autós tragédia előtt engedte el a rendőrség az ámokfutót

A férfi ellen szerda reggel kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás, de szabadon engedték, éjszaka ellopott egy taxit, és tömegbalesetet okozott az Árpád hídon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Tovább drágult sokak kedvenc élelmiszere

Tovább drágult sokak kedvenc élelmiszere

2024 májusában a kakaó és a csokoládépor fogyasztói ára az Európai Unióban mintegy 6,3 százalékkal volt magasabb, mint egy évvel korábban, az árnövekedés üteme azonban már láthatóan lassul. A rendkívüli drágulás hátterében több tényező áll, amelyek közül néhány már hosszabb ideje befolyásolja a piacot - derült ki az Eurostat friss adataiból.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×