eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Nagy esők jönnek

Éjszaka délnyugat felől fokozatosan megnövekszik, megvastagszik a felhőzet. Reggelig még csak helyenként lehet zápor, néhol zivatar. Pénteken többnyire erősen felhős lesz az ég, de keleten szakadozottabb lesz a felhőzet.

Mi várható az országban?

A Dunántúlon és északon több helyen várható eső, zápor, néhol zivatar, az Alföldön elszórtan valószínű zápor, zivatar. Éjszakától a Dunántúlon az északi, holnap az ország más részein a délkeleti szél többfelé megélénkül, néhol meg is erősödik. Zivatar környezetében viharos széllökések is lehetnek.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10 és 15 fok között valószínű.

A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken általában 20 és 26, a Nyugat-Dunántúlon 14 és 20 fok között alakul.

Előrejelzés Budapest térségére péntek estig:

Éjszaka megnövekszik, megvastagszik a felhőzet, és pénteken többnyire erősen felhős időre számíthatunk. Reggeltől bármikor kialakulhat eső, zápor, zivatar. Éjszaka általában mérsékelt lesz a légmozgás, majd holnap megélénkül a délkeleti szél. Zivatar környezetében viharos széllökés is lehet.

A hőmérséklet hajnalban 12, délután 21, 22 fok körül alakul.

Címlapról ajánljuk
Drámai fotók a letarolt kishajóról, újabb részletek az eltűnt magyar fiatalokról

Drámai fotók a letarolt kishajóról, újabb részletek az eltűnt magyar fiatalokról

Hét magyar és egy olasz volt azon a kishajón, amelyet letarolt a szállodahajó Verőcénél. Eddig egy ember menekült meg, az olasz férfi. A kishajót is megtalálták már és kiemelték. Öt embert még keresnek. Ketten biztosan meghaltak.

Vége az extrém drágulásnak, erős nyári balatoni szezon jöhet

A munkaerőhiány enyhülésének és a vendéglátóipar magára találásának köszönhetően idén csak kisebb mértékű, 8-10 százalékos áremelkedés várható a Balatonnál. Járdi Roland, a vg.hu újságírója az InfoRádióban elmondta: kedvező hatással van az árszínvonalra az is, hogy négy évszakossá váltak a helyi szálláshelyek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×