eur:
394.54
usd:
354.7
bux:
72913.19
2024. szeptember 17. kedd Zsófia

Számítsa ki, mennyire férfias!

Nem a mosolyon, vagy a csillogó szemeken múlik egy férfi szexepilje, ugyanis kutatók szerint egyszerűen kiszámítható, hogy mennyire férfias valaki.

A paleontológusok szerint az arcnak a száj és a szempillák közötti területe határozza meg, hogy mennyire vagyunk vonzóak a másik nem számára.

A brit Nemzeti Történelmi Múzeum munkatársai megállapították, hogy a férfiak és a nők arcának ez a területe másként fejlődik ki, ezáltal a férfiaknak hangsúlyosabb a szemöldökük, nagyobb az állkapcsuk, és jobban kiszélesedik az arccsontjuk.

A szemöldök és a száj közötti területet el kell osztani az arc szélességével, és minél kisebb az eredmény, annál férfiasabb tulajdonságokkal bír az arc - mondta az intézmény munkatársa, Eleanor Weston.

Minél kisebb és szélesebb az arc, a szemfog is annál kisebb lesz, ezáltal vonzóbbnak tűnnek a férfiak a nők szemében.

A számítást hírességek fényképein alkalmazva kiderült, Will Smith a leginkább férfias sztár, mögötte Peter Andre lett a második és Justin Timberlake a harmadik. Thierry Henry az ötödik helyére lehet büszke, valamint arra, hogy megelőzte Brad Pittet és David Beckhamet is.

Címlapról ajánljuk
Levágják az árhullámot Mosonmagyaróvárnál - harmadfokú a készültség

Levágják az árhullámot Mosonmagyaróvárnál - harmadfokú a készültség

A legfőbb cél, hogy az érkező árhullámot a töltések között tartsák a vízügyesek Győr-Moson-Sopron vármegyében – mondta az InfoRádióban az Országos Vízügyi Főigazgatóság szóvivő-helyettese. Szegi Attila arról is beszélt, hogy az árvízi víztározók segítségével néhány deciméterrel alacsonyabb tetőző vízszintet lehet elérni ahhoz képest, mint ahol természetes körülmények között lenne.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.17. kedd, 18:00
Velkey György
a Magyar Kórházszövetség elnöke, a Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórházának főigazgatója
Az EU teljesen elfordul az új magyar gazdasági modelltől

Az EU teljesen elfordul az új magyar gazdasági modelltől

Mario Draghi, az Európai Bizottság különmegbízottja, az Európai Központi Bank korábbi elnöke az Európai Parlament előtt világos figyelmeztetést intézett az államszövetséghez: az Európai Uniónak sürgősen egy versenyképességi reformra van szüksége, különben súlyos következményekkel kell szembenéznie. Erősebb fellépést szorgalmaz Kínával szemben, elmélyíteni az EU integrációját a tőkepiaci unió létrehozásával, korlátozná az állami támogatásokat, egyszerűsítené az uniós szabályozást, miközben növelné az innovációba történő befektetéseket. Összességében számos olyan lépést sürget, amelyek a magyar kormány eddigi gazdaságpolitikájával ütköznek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×