eur:
394.4
usd:
355.43
bux:
0
2024. szeptember 16. hétfő Edit

Meghökkentő vallomás Dianáról: "ő okozta a halálos autóbalesetet"

Hatalmas felháborodást okozott Germaine Greer feminista Ausztráliában. Nem átallotta ugyanis kijelenteni, hogy a tíz éve elhunyt Diana hercegnő "mesterkélt volt, ostoba és idegesítően neurotikus".

Germaine Greer még tovább ment, és azt állítja: a hercegnő is felelős a halálos autóbalesetért, amelyben életét vesztette, mert beleugrott egy szerelmi háromszögbe, amelynek Hasnat Khan szívsebész volt az egyik tagja. A balesetben a hercegnővel együtt halt meg a barátja, Dodi Fayed és az autó sofőrje is.

"Az a legszomorúbb, hogy a halálát talán ő maga okozta közvetve; állítólag csak azért utazott Párizsba Dodi Fayeddel, hogy féltékennyé tegye Hasnat Khant" - írta a feminista az egyik hétvégi ausztrál magazinban.

Greer Diana intelligenciájáról is nagyon pikírt megjegyzéseket tett. "A négy Spencer-gyerek közül Diana volt a legostobább" - írta róla. "A hercegnő deviáns" természetét is felemlegette. Állítólag Diana gyermekkorában egy nála fiatalabb iskolatársát "bérelte fel", hogy mérgezett tollal írjon levelet a mostohaanyjának.

"Nyilvánvalóan gyáva volt ahhoz, hogy maga írja meg a levelet... Felnőttkorában pedig még deviánsabb lett a viselkedése" - állítja Greer.

A szerzőnek volt néhány rosszízű megjegyzése Diana külsejét illetően is. "Soha nem volt divatikon; olyan sablonosan öltözködött, ahogyan a tévébemondóktól látta - csak kalapot vett fel hozzá. Különben senki nem vette volna észre, olyan jelentéktelen volt a megjelenése" - tette hozzá.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.16. hétfő, 18:00
Toroczkai László
a Mi Hazánk elnöke, parlamenti frakcióvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 16. 05:15
×
×
×
×